Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mianas 2024-06-21, 9:01 1
przemkosloma napisał/a:

jakim cudem te szmatoglowe k🤬y jeszcze zyja? Porzadku z nimi nie zrobili?

Spytaj Tuska , Bodnara i Kamysza .. może Frasyniuka ew... to już się dzieje w PL ..
Zgłoś
cocktajl 2024-06-21, 10:55 2
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

Z jednej strony przydatne szmatoglowce bo jadą z k🤬ami USrAelskimi a to jest obecnie największa zaraza
Tak k🤬a bez szans że jankesi sp🤬alali z Afganistanu az się kurzyło

Miłośnik kozojebców sie k***a znalazł.
Do zaorania z nimi. Ch*j im w dupe i siekiera w plecy.
A najwieksza zaraza to twoje kochane ruskie kmioty od ukrainy po kamczatke kozi wale.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-06-21, 11:14 2

Tak k🤬a bez szans że jankesi sp🤬alali z Afganistanu az się kurzyło

Gówno prawda. Talibowie ruszyli dopiero jak Amerykanie się wycofali. To Afgańska armia sp🤬alała.
I przypomnę, że podobnie było w 1989 gdy wycofali się Sowieci.
Zgłoś
MYKELE 2024-06-21, 11:54
TwójCzarnyPan napisał/a:

Gówno prawda. Talibowie ruszyli dopiero jak Amerykanie się wycofali. To Afgańska armia sp🤬alała.
I przypomnę, że podobnie było w 1989 gdy wycofali się Sowieci.

Tak tak i afgańska armia porzuciła ciężarówki czolgi i helikoptery z flagą USA zwłaszcza ah61. Czy ty siebie k🤬a słyszysz? 😂

[ Dodano 2024-06-21, 11:54 ]
A i uprzedzając bo się pewnie o to dojebiesz nie helikoptery tylko ŚMIGŁOWCE

[ Dodano 2024-06-21, 12:09 ]
cocktajl napisał/a:

Miłośnik kozojebców sie k***a znalazł.
Do zaorania z nimi. Ch*j im w dupe i siekiera w plecy.
A najwieksza zaraza to twoje kochane ruskie kmioty od ukrainy po kamczatke kozi wale.

Naucz się czytać ze zrozumieniem łbie zaj🤬y propagandą żydowską.Ktoś wyrazi obiektywne zdanie na twój ulubiony zachód wykreowany przez ww. propagandę to musi oznaczać że wielbi kacapstwo czy jakieś inne gówno
Zgłoś
Lukigm 2024-06-21, 12:11
To rus

cy
zaatakowali.
Zgłoś
darek1234 2024-06-21, 12:25
mianas napisał/a:

Spytaj Tuska , Bodnara i Kamysza .. może Frasyniuka ew... to już się dzieje w PL ..

To się dzieje w PL, naprawdę?! Ja p🤬lę...
Zgłoś
Szach1994 2024-06-21, 12:30 4
Siriuz napisał/a:

Zdecydowanie pochwalam nap🤬lanie oligarchii a nie zwykłych ludzi. Cieszy mnie, że wyciągnęli wnioski.

Nie wydaje mi się a żeby załoga statku była oligarchami
Zgłoś
J................i 2024-06-21, 13:33
Czyżby jakaś broń była przeszmuglowana z wukrainy w ręce terrorystów?
Szok i niedoeierzanie.
Zgłoś
Siriuz 2024-06-21, 14:06
Szach1994 napisał/a:

Nie wydaje mi się a żeby załoga statku była oligarchami

Załoga statku nie była celem ataku. Wsiądą na ponton i sp🤬olą. Zresztą nawet gdyby zginęli, to dla oligarchy nie ma to większego znaczenia w przeciwieństwie do utraty pełnego kontenerowca.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
korowiow777 2024-06-21, 17:56
test4321 napisał/a:

Dziwne to... Ale gdyby amerykanie zrobili porządek w Jemenie, to zupełnym przypadkim zdobędą też kontrolę nad szlakiem handlowym prowadzącym do morza czewonego, dzięki czemu będą mogli zarabiać fortunę, pobierając opłaty od statków płynących tym szlakiem - czyli towary z Chin będą jeszcze droższe... ale spokojnie, europejczyk zapłaci, w końcu na dodatkowe podatki i opłaty pieniądze w kieszeni obywatela zawsze się znajdą.

Próbowali. Wraz z Arabią Saudyjską kilkanaści lat . Walili bombami, dronami i wojskami ladowymi i przegrali. Huti są jak Talibowie w Afganistanie. Niezwyciężeni.

podpis użytkownika

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
elim 2024-06-21, 19:07
Plast.patryk napisał/a:

Niedługo przypłynie demokrecja, to się skończą wybryki

No i już przypłynęła ta demokracja pewien czas temu i bombardowali tych Houthi i co? I nic, dalej atakują statki.
Zgłoś
Senexu 2024-06-21, 23:08
bomba w bojlerze
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-06-22, 1:08 1

Tak tak i afgańska armia porzuciła ciężarówki czolgi i helikoptery z flagą USA zwłaszcza ah61. Czy ty siebie k🤬a słyszysz? 😂
A i uprzedzając bo się pewnie o to dojebiesz nie helikoptery tylko ŚMIGŁOWCE

A słyszałeś, że afgańską armię wyposażyły USA? W amerykański sprzęt, wyobraź to sobie. Szok, prawda?

[ Dodano 2024-06-22, 01:12 ]
Siriuz napisał/a:

Załoga statku nie była celem ataku. Wsiądą na ponton i sp🤬olą. Zresztą nawet gdyby zginęli, to dla oligarchy nie ma to większego znaczenia w przeciwieństwie do utraty pełnego kontenerowca.

Wiesz, co to ubezpieczenie? Te wszystkie statki i ich ładunki są ubezpieczone, ale w ruskich mediach nie mówili, to nie wiesz. Jedyny, dodatkowy koszt dla właściciela to wyższa składka, którą i tak przerzuca na klienta.
Zgłoś
Siriuz 2024-06-22, 1:25 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Wiesz, co to ubezpieczenie? Te wszystkie statki i ich ładunki są ubezpieczone, ale w ruskich mediach nie mówili, to nie wiesz. Jedyny, dodatkowy koszt dla właściciela to wyższa składka, którą i tak przerzuca na klienta.

Ja p🤬le, ale lewackie myślenie... nawet nie chce mi się tego tłumaczyć bo wiem, że nic z tego nie zrozumiesz.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-06-22, 1:46 2
Siriuz napisał/a:

Ja p🤬le, ale lewackie myślenie... nawet nie chce mi się tego tłumaczyć bo wiem, że nic z tego nie zrozumiesz.

Że k🤬a co? Co jest lewackiego w odszkodowaniu z ubezpieczenia i bilansie kosztów? To czysty kapitalizm. Dobrze o tym wiesz, ale jak kończą ci się argumenty to zawsze sięgasz do tego ostatecznego: wyzywasz wszystkich od lewaków i myślisz, że pozamiatane.
Lubisz się wywyższać, udajesz oczytanego, co wszystko wie lepiej niż my, biedni zmanipulowani przez lewackie media debile. A naprawdę jesteś zwykły jełop, co bezmyślnie powiela każdą bzdurę z internetu, byleby tylko była kontrowersyjna i koniecznie z alternatywnego źródła. A najlepiej z ruskiego, co nie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie