jakim cudem te szmatoglowe k🤬y jeszcze zyja? Porzadku z nimi nie zrobili?
Spytaj Tuska , Bodnara i Kamysza .. może Frasyniuka ew... to już się dzieje w PL ..
Z jednej strony przydatne szmatoglowce bo jadą z k🤬ami USrAelskimi a to jest obecnie największa zaraza
Tak k🤬a bez szans że jankesi sp🤬alali z Afganistanu az się kurzyło
Miłośnik kozojebców sie k***a znalazł.
Do zaorania z nimi. Ch*j im w dupe i siekiera w plecy.
A najwieksza zaraza to twoje kochane ruskie kmioty od ukrainy po kamczatke kozi wale.
Tak k🤬a bez szans że jankesi sp🤬alali z Afganistanu az się kurzyło
Gówno prawda. Talibowie ruszyli dopiero jak Amerykanie się wycofali. To Afgańska armia sp🤬alała.
I przypomnę, że podobnie było w 1989 gdy wycofali się Sowieci.
Gówno prawda. Talibowie ruszyli dopiero jak Amerykanie się wycofali. To Afgańska armia sp🤬alała.
I przypomnę, że podobnie było w 1989 gdy wycofali się Sowieci.
Tak tak i afgańska armia porzuciła ciężarówki czolgi i helikoptery z flagą USA zwłaszcza ah61. Czy ty siebie k🤬a słyszysz? 😂
[ Dodano 2024-06-21, 11:54 ]
A i uprzedzając bo się pewnie o to dojebiesz nie helikoptery tylko ŚMIGŁOWCE
[ Dodano 2024-06-21, 12:09 ]
Miłośnik kozojebców sie k***a znalazł.
Do zaorania z nimi. Ch*j im w dupe i siekiera w plecy.
A najwieksza zaraza to twoje kochane ruskie kmioty od ukrainy po kamczatke kozi wale.
Naucz się czytać ze zrozumieniem łbie zaj🤬y propagandą żydowską.Ktoś wyrazi obiektywne zdanie na twój ulubiony zachód wykreowany przez ww. propagandę to musi oznaczać że wielbi kacapstwo czy jakieś inne gówno
Spytaj Tuska , Bodnara i Kamysza .. może Frasyniuka ew... to już się dzieje w PL ..
To się dzieje w PL, naprawdę?! Ja p🤬lę...
Zdecydowanie pochwalam nap🤬lanie oligarchii a nie zwykłych ludzi. Cieszy mnie, że wyciągnęli wnioski.
Nie wydaje mi się a żeby załoga statku była oligarchami

Szok i niedoeierzanie.
Nie wydaje mi się a żeby załoga statku była oligarchami
Załoga statku nie była celem ataku. Wsiądą na ponton i sp🤬olą. Zresztą nawet gdyby zginęli, to dla oligarchy nie ma to większego znaczenia w przeciwieństwie do utraty pełnego kontenerowca.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Dziwne to... Ale gdyby amerykanie zrobili porządek w Jemenie, to zupełnym przypadkim zdobędą też kontrolę nad szlakiem handlowym prowadzącym do morza czewonego, dzięki czemu będą mogli zarabiać fortunę, pobierając opłaty od statków płynących tym szlakiem - czyli towary z Chin będą jeszcze droższe... ale spokojnie, europejczyk zapłaci, w końcu na dodatkowe podatki i opłaty pieniądze w kieszeni obywatela zawsze się znajdą.
Próbowali. Wraz z Arabią Saudyjską kilkanaści lat . Walili bombami, dronami i wojskami ladowymi i przegrali. Huti są jak Talibowie w Afganistanie. Niezwyciężeni.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakiNiedługo przypłynie demokrecja, to się skończą wybryki
No i już przypłynęła ta demokracja pewien czas temu i bombardowali tych Houthi i co? I nic, dalej atakują statki.
Tak tak i afgańska armia porzuciła ciężarówki czolgi i helikoptery z flagą USA zwłaszcza ah61. Czy ty siebie k🤬a słyszysz? 😂
A i uprzedzając bo się pewnie o to dojebiesz nie helikoptery tylko ŚMIGŁOWCE
A słyszałeś, że afgańską armię wyposażyły USA? W amerykański sprzęt, wyobraź to sobie. Szok, prawda?
[ Dodano 2024-06-22, 01:12 ]
Załoga statku nie była celem ataku. Wsiądą na ponton i sp🤬olą. Zresztą nawet gdyby zginęli, to dla oligarchy nie ma to większego znaczenia w przeciwieństwie do utraty pełnego kontenerowca.
Wiesz, co to ubezpieczenie? Te wszystkie statki i ich ładunki są ubezpieczone, ale w ruskich mediach nie mówili, to nie wiesz. Jedyny, dodatkowy koszt dla właściciela to wyższa składka, którą i tak przerzuca na klienta.
Wiesz, co to ubezpieczenie? Te wszystkie statki i ich ładunki są ubezpieczone, ale w ruskich mediach nie mówili, to nie wiesz. Jedyny, dodatkowy koszt dla właściciela to wyższa składka, którą i tak przerzuca na klienta.
Ja p🤬le, ale lewackie myślenie... nawet nie chce mi się tego tłumaczyć bo wiem, że nic z tego nie zrozumiesz.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ja p🤬le, ale lewackie myślenie... nawet nie chce mi się tego tłumaczyć bo wiem, że nic z tego nie zrozumiesz.
Że k🤬a co? Co jest lewackiego w odszkodowaniu z ubezpieczenia i bilansie kosztów? To czysty kapitalizm. Dobrze o tym wiesz, ale jak kończą ci się argumenty to zawsze sięgasz do tego ostatecznego: wyzywasz wszystkich od lewaków i myślisz, że pozamiatane.
Lubisz się wywyższać, udajesz oczytanego, co wszystko wie lepiej niż my, biedni zmanipulowani przez lewackie media debile. A naprawdę jesteś zwykły jełop, co bezmyślnie powiela każdą bzdurę z internetu, byleby tylko była kontrowersyjna i koniecznie z alternatywnego źródła. A najlepiej z ruskiego, co nie?