👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przez pierwszą połówkę tego roku tak się bujałem na Czernickim.

Kiedy oglądam takie filmiki + inne ekstremalne sytuacje to już wiem jak w przyszłości będę się bawić jeśli zdobędę wystarczającą ilość pieniędzy.

kkndkkndkknd napisał/a:
mają silniki diesla i wycieraczki na mostku nawet
żadna atrakcja, przy nieco mniejszych falach kutry rybackie przerobione na statki wycieczkowe w morze z Ustki wychodzą po czym stery dostają kilkuletnie dzieci.
przy 8 w skali Beauforta płynąłem na naszym szkoleniowym dwumasztowcu (Warszawska Nike) na żaglach(przyznaję zrefowanych deko). Cała noc kilka kilometrów zrobiliśmy aż się o 5 rano kapitan zlitował i włączył silnik. Pokład zarzygany, my nieziemsko zmęczeni i świadomi przeżycia przygody, której nie zapomnimy nigdy.
Mam nadzieje, że kiedyś przeżyje przygode 1 miesiac na morzu, kocham statki, okręty, łodzie (wiedziałem że ktoś sie o to doczepi) morze, oceany od dziecka. Tylko szkoda ze nie mieszkam nad morzem, ale może się to zmieni. Żeby wygrać trzeba grać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie