drv87 napisał/a:
To ten co sobie w dupę telefon albo pilota wsadzał ?
Michster napisał/a:
Ten co dostał wtedy gazem po oczach?
No przecież k🤬a dobrze wiecie że to on, jest tylko jeden z🤬b co się tak zachowuje a ostatni jego filmik był tutaj wrzucany przedwczoraj.
Naprawdę ciężko poznać jego brata geja i jego...
podpis użytkownika
Nieczyste FTW
@up x3
Racja, to wszystko jest ustawiane, zresztą sami autorzy tych "perełek" gdzieś o tym wspominali.
Rozkoszne jest to jak gimbaza się na to łapie i cieszy ryja że jest ktoś głupszy od nich.
Suprise motherfuckers.
Racja, to wszystko jest ustawiane, zresztą sami autorzy tych "perełek" gdzieś o tym wspominali.
Rozkoszne jest to jak gimbaza się na to łapie i cieszy ryja że jest ktoś głupszy od nich.
Suprise motherfuckers.
Rafal1757 napisał/a:
@up tak, kilka osób odkryło jego kanał na yt i teraz cały ten kanał bedzie powoli przenoszony tutaj.
Miałem to napisać. Kilka dni temu podałem kolesia kanał który to zresztą znam od lat i co się dzieje, wchodzę na sadola i codziennie nowy filmik o Stevenie. Czy was do reszty poj🤬o? No k🤬a byle parę piw w necie i jak kolega powiedział przenosicie kanał na sadola. Ogar.
Dla zainteresowanych wybitnie kanał jeszcze raz.
youtube.com/user/wafflepwn
i jeszcze raz
youtube.com/user/wafflepwn
Wybijcie ten komentarz, każdy kto chce to sobie oglądnie gościa filmiki i może sp🤬olą z tym z sadola.

To nie kij tylko chwytak... Co on tam robi? Powinien piosenki robic a nie we filmach wystepywac
Cytat:
gdyby nastąpiła apokalipsa zombie na miejscu rodziny bym go zastrzelił a potem powiedział ze był zarażony
Ja bym go bez apokalipsy zastrzelił

K🤬a jeśli to nie fake to Ci ludzie ponieśli sromotną porażkę wychowawczą. Gdyby od młodego szczyla za poj🤬e zachowanie dostawał wp🤬l, szybko nauczył by się normalnej egzystencji wśród homo sapiens... Latają wokół niego i drą sie prawie tak samo jak on. Złapać "c🤬ja wp🤬lić mu i k🤬a do piachu z nim!"
ale bym mu naj🤬 xD
a braciszek gej obciął włosy
youtube.com/watch?v=5FWmWBTQFmE&feature=plcp
kontynuacja tej sceny ;D wydaje mi sie ze ten w bialej bluzie to szwagier, wreszcie ktos chcial my wujebac przy kamerze. gnojek niezle sp🤬ala, na moje oko ma juz doswiadczenie w sp🤬alaniu ;D
a braciszek gej obciął włosy
youtube.com/watch?v=5FWmWBTQFmE&feature=plcp
kontynuacja tej sceny ;D wydaje mi sie ze ten w bialej bluzie to szwagier, wreszcie ktos chcial my wujebac przy kamerze. gnojek niezle sp🤬ala, na moje oko ma juz doswiadczenie w sp🤬alaniu ;D
podpis użytkownika
[img:7fe23780ff]http://img.sadistic.pl/pics/75a254ac285b.jpg[/img:7fe23780ff]
ja p🤬le jeden filmik z nim był spoko, drugi juz mniej i każdy następny jest k🤬a gorszy nie wrzucaj tego gówna tu -.-