👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@bania88 "bestji" Cóż to takiego?
@Sturat20 "Tu sprubój"
Wracajcie do szkoły panowie.
@Sturat20 "Tu sprubój"
Wracajcie do szkoły panowie.
@sadam - wyprostowanie koł przy poślizgu podsterownym do jedyna opcja na odzyskanie "kierowalności" samochodu. Może i masz rację, że to ustawione, ale wygląda to realistycznie

TOP GEAR spoko program, ale wcale bym się nie zdziwił, że to czysta reżyserka. Stać ich na to
gówno prawda, mistyfikacja!!!
w tej scenie nie prowadzi Stig, tylko GOŚĆ PROGRAMU, GOŚĆ W SAMOCHODZIE ZA ROZSĄDNĄ CENĘ!!!
w tej scenie nie prowadzi Stig, tylko GOŚĆ PROGRAMU, GOŚĆ W SAMOCHODZIE ZA ROZSĄDNĄ CENĘ!!!

Dla jasności, to nie prowadzi Stig tylko Schumacher, którego na początku odcinka przedstawiono jako Stig'a (przyszedł Stig i zdjął kask a tam Schumacher), ale na koniec jak puszczono film na który owy "stig" nie radzi sobie z manualem, Clarkson stwierdził, że to nie może być prawdziwy Stig.
P.S. Jak kręcili ten odcinek to jeszcze Ben Collins.
P.S. Jak kręcili ten odcinek to jeszcze Ben Collins.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie