5-go września 1946 roku w Stone Town na Zanzibarze urodził się Farrokh Bulsara znany szerszej publiczności jako Freddie Mercury.
projekt LEGO - Iain Heath
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
konto usunięte
2013-09-05, 11:59
Sto lat dla kogoś kto od lat nie żyje?
konto usunięte
2013-09-05, 12:01
@ macleod, on coś tam obiecywał jednemu z widzów??? może Tobie?
PoMaluchu napisał/a:
@ macleod, on coś tam obiecywał jednemu z widzów??? może Tobie?
Bujną masz wyobraźnię...
Ale jak to mówi stare porzekadło - głodnemu chleb na myśli...
konto usunięte
2013-09-05, 12:30
Cóż , Freddie był kim był ( pedałem) , ale stworzył tak zajebisty zespół że 90% zajebistych zespołów chciało by być chociaż w połowie tak zajebista jak Queen. Po za tym co z tego że był pedałem skoro nie miał oporów ze śpiewaniem o kobietach np "fat bottomed girs".
konto usunięte
2013-09-05, 12:43
"Pedał" zrobił większą karierę niż wy wszyscy razem wzięci.
Gratulujemy.
Żaden pedał tylko homoseksualista
"5-go września 1946 roku w Stone Town na Zanzibarze urodził się Farrokh Bulsara znany szerszej publiczności jako Freddie Mercury."
Zapomniałaś napisać że zmarł 24 listopada 1991 na AIDS które załapał od któregoś ze swoich partnerów.
konto usunięte
2013-09-05, 12:46
konto usunięte
2013-09-05, 12:53
Freddie, mogłeś wtedy użyć gumki...
konto usunięte
2013-09-05, 13:21
jako ciekawostkę podam, że w Zanzibarze (gdzie Freddie się urodził) od 2006 r. nie można obchodzić rocznicy jego narodzin i "czcić" jego pamięci, gdyż obecnie dominuje tam radykalny Islam, który nie toleruje pedalstwa.
ciekawe jaki % użyszkodników skumało post tip.top'a