Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Juzwa 2020-05-29, 15:51 7
mattheo napisał/a:

, Twoj komentarz jest ponizej jakiegokolwiek poziomu. Cały ten rząd powinien zostac postawiony przed trybunal stanu i surowo osadzony. Jak Ci nie wstyd stawac w obronie tych nieudacznikow i złodziei ?

Manna nie lubię i nigdy nie lubiłem. Teraz przepoczwarzył się z dziennikarza radiowego, fachowca od muzyki w cienkiego bolka "fachowca" od polityki. Liczy na to, że jadąc po PiS-e zgromadzi więcej pieniędzy na swoje radyjko. A propos, już wpłaciłeś mu na to radyjko? Zadeklarowałeś comiesięczne donacje? Jest żałosny w swoim gadaniu. Przez lata nie przeszkadzało mu ani panowanie nad nim komuchów ani pisiorów? Jest chorągiewką, która wie jak się ustawić. To jest MOJE zdanie, nie musisz się z nim zgadzać i wybacz, ale kim ty jesteś, żeby oceniać poziom mojej wypowiedzi. Pilnuj swojego k🤬idołka i ode mnie trzymaj się z daleka.

I jeszcze jedno. Jeśli masz dowody o jakimkolwiek przestępstwie, jakim na przykład jest złodziejstwo, to twoim obowiązkiem jest zgłoszenie tego do prokuratury. Jeśli tego nie zrobiłeś, sam jesteś przestępcą ukrywającym przestępstwo.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
kreska90 2020-05-29, 16:02 3
ale k🤬a wymyslil.. ja p🤬le, szkoda człowieka bo kiedyś był naprawde super, a teraz? a zreszto co sie dziwic, materna juz dawno odlecial, dziwne ze ten tyle wytrzymal.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-05-29, 16:14 4
raz widziałem Manna na żywo, w połowie lat osiemdziesiątych, ale pamiętam ,
komuna, bieda, o on jechal takim fajnym wtedy zagranicznym autem nowiutkim Golfem,
jakieś skojarzenia..........
Zgłoś
Spajdi 2020-05-29, 16:36 6
Kurtyny opadły .. Mann to stronniczy lewak.....a ludzie pracujący w mediach nie powinny stawać po żadnej stronie politycznej czy ideowej. Gość był od omawiania newsów, muzyki i pogody w radiu i nagle narasta w takich wola walki by usilnie pokazywać swoje światopoglądy i przekonywać, że jego racja jest najmojsza... C🤬j mnie to obchodzi.
Zgłoś
czaszka123 2020-05-29, 16:40 7
za komuny wiedzial gdzie sie zakrecic huk, i komunisci za pracodawcow mu nie przeszkadzali.

podpis użytkownika

....
Zgłoś
hipek8830 2020-05-29, 16:51 2
Pamiętajmy z jakiej rodziny wywodzi się ten człowiek. Jego ojciec był niemieckim kolaborantem podczas wojny, pracował w niemieckiej prasie propagandowej.
Zgłoś
Budrys2000 2020-05-29, 16:53 3
kreska90 napisał/a:

a zreszto

Pozdro Podlasie!
Zgłoś
Sonal 2020-05-29, 17:06 2
Juzwa napisał/a:

I jeszcze jedno. Jeśli masz dowody o jakimkolwiek przestępstwie, jakim na przykład jest złodziejstwo, to twoim obowiązkiem jest zgłoszenie tego do prokuratury. Jeśli tego nie zrobiłeś, sam jesteś przestępcą ukrywającym przestępstwo.

Coś ci się pop🤬liło chłopczyku z tą kradzieżą. Czy aby raz przeczytałeś art. 240KK czy tylko wioskowe mity powielasz?
Zgłoś
Sungi 2020-05-29, 17:08 2
Ale to o Komorku jest dowcip czy teraźniejszym? Można się pogubić jak się ludzie zmieniają, a funkcje i zachowania te same zawsze...
Zgłoś
Zawulon 2020-05-29, 17:11 7
hipek8830 napisał/a:

Pamiętajmy z jakiej rodziny wywodzi się ten człowiek. Jego ojciec był niemieckim kolaborantem podczas wojny, pracował w niemieckiej prasie propagandowej.

Jego ojciec był Polakiem kolaborującym z NIemcami. NIe pracował w prasie tylko jego plakaty były publikowane w prasie propagandowej. Również takie na zamóienie. I były tak straszną kolaboracją, że nawet Stalinizm dał mu raptem kilka lat pierdla zamiast czapy. A za kolabo zawsze była czapa.

Nie żebym bronił jego lub synka. Ale niech krytyka będzie prawdziwa.

podpis użytkownika

“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”
Zgłoś
Juzwa 2020-05-29, 17:14 2
Sonal napisał/a:

Coś ci się pop🤬liło chłopczyku z tą kradzieżą. Czy aby raz przeczytałeś art. 240KK czy tylko wioskowe mity powielasz?

Nic mi się nie pop🤬liło. Przeczytaj kilka razy odnośne przepisy i pilnuj swego nosa. Nająłeś się jako adwokat?

A co to znaczy ...czy "aby" raz...
To jakiś dialekt? Złodziejska grypsera?

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-05-29, 17:30 4
c🤬jmiwdupe napisał/a:

Co on k🤬a bierze?

Twoją starą.

Scout_RB napisał/a:

Widzę, że z Mannem dzieje się to samo co od kilku lat z Wałęsą... Za niedługo osiągnie taki poziom żenady, że nawet śmieszkować z niego będzie trudno...

Bo odwrócił się od pisuarów , wiesz ,że przedawkowanie fanatyzmu prowadzi do obłędu?

Juzwa napisał/a:

Manna nie lubię i nigdy nie lubiłem. Teraz przepoczwarzył się z dziennikarza radiowego, fachowca od muzyki w cienkiego bolka "fachowca" od polityki. Liczy na to, że jadąc po PiS-e zgromadzi więcej pieniędzy na swoje radyjko. A propos, już wpłaciłeś mu na to radyjko? Zadeklarowałeś comiesięczne donacje? Jest żałosny w swoim gadaniu. Przez lata nie przeszkadzało mu ani panowanie nad nim komuchów ani pisiorów? Jest chorągiewką, która wie jak się ustawić. To jest MOJE zdanie, nie musisz się z nim zgadzać i wybacz, ale kim ty jesteś, żeby oceniać poziom mojej wypowiedzi. Pilnuj swojego k🤬idołka i ode mnie trzymaj się z daleka.

Wojtek robił skecze o polityce jeszcze jak skakałeś u starego z lewego na prawe jajko.
Zgłoś
Yanush 2020-05-29, 17:30 1
alexandrus napisał/a:

Twoją starą.

Z Twoim starym xD

podpis użytkownika

Ty, byłeś tu. Ona, była tam. A wszyscy inni, byli gdzie indziej...
Zgłoś
Konto usunięte 2020-05-29, 17:35 1
kocha ten stołek, powiedział mu... - chłopcze.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-05-29, 17:37 4
Zawulon napisał/a:

Jego ojciec był Polakiem kolaborującym z NIemcami. NIe pracował w prasie tylko jego plakaty były publikowane w prasie propagandowej. Również takie na zamóienie. I były tak straszną kolaboracją, że nawet Stalinizm dał mu raptem kilka lat pierdla zamiast czapy. A za kolabo zawsze była czapa.
Nie żebym bronił jego lub synka. Ale niech krytyka będzie prawdziwa.

Polska j🤬a januszowa mentalność oceniać człowieka po tym co jego stary robił jprdle . Wasi dawali dupy na centralnym w wawie i jakoś nikt z tego halo nie robi. Ja p🤬lę co za j🤬a dziecinada ,dorosłe chłopy a zachowują się jak p🤬deusze w rurkach kłócący się o pomadkę.

Yanush napisał/a:

Z Twoim starym xD

Możliwe ,mnie tam nie było to skąd mam wiedziec. Ale zapytam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie