Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:34
konto usunięte 2012-04-01, 2:46
piwo za podklad
Zgłoś
~Angel 2012-04-01, 10:14 1
W Rosji nalepki a w Polsce:

Zgłoś
zielonydarian 2012-04-01, 13:25
parkuje zawsze prawidłowo ale jak by któryś próbował naklejkę nakleić to wyjąłbym z bagażnika 1 calową metrową rurkę stalową i poczęstował z niej tych palantów a potem oskarżył za uszkodzenie mienia i próbę spowodowania katastrofy w ruchu lądowym
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-01, 13:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zonk 2012-04-01, 15:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pener 2012-04-01, 16:03 2
Zgłoś
moonmaker05 2012-04-01, 20:10 1
idzior, mihau666 nagle robicie z ruskow wielkich przyjaciol a nie wiem czy jeszcze nie zauwazyliscie ciemnoty ze wsi ze dzieki nim jestesmy 100 lat za murzynami praktycznie we wszystkim...

tak idzior nie wiem o tym ze rusek z polakiem rowny przy wodce bo nie naleze do alkoholikow i wladam bardziej cywilizowanymi jezykami niz jezyk meneli i pijakow
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-01, 21:04 1
szkoda ze my w rozmowach w toku nie mamy napisow po polsku, ale z drugiej strony tylko ruscy sa tacy tepi zeby nie rozumiec wlasnego jezyka i potrzebuja napisow dodatkowo clap clap

a co do samego filmiku ja chocbym mial przejsc 3 razy wiecej to pojade dalej i stane jak czlowiek i nie raz mialem sytuacje ze potrzebowalem szybko cos zalatwic, ale kazdy z nas ma wlasna przyzwoitosc, moja np. nie pozwala mi postawic samochodu jak wiesniak
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-01, 23:45
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem