Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marcino_zly 2020-10-11, 17:38
Gościu za dużo w Elastomanie grał.
To są skutki.
Zgłoś
adnżej 2020-10-11, 18:36
Hal, tylko nie zesraj się pisząc pod swoimi tematami,
to już jest czasem żałosne

odwalasz kawał roboty, bo wrzucasz dużo fajnych materiałów,
ale,
czasem zachowaj dystans od komentowania ich
Zgłoś
pro_avenger 2020-10-11, 20:07 1
Halman napisał/a:

aż dałem ci piwo za bycie typowym przykładem dziecka sadola skoro nie zauważasz że po pierwsze używam terminu motocykl i motor wymienie a po drugie mając do tego absolutne prawo...
A tu dziecko od razu zesrało sie w majtki z radości ale twoja niewiedza uderzyła w ciebie samego...

Mam nadzieję że doszedłeś. Taka euforia z niczego się nie bierze.
Zgłoś
Salieri16000 2020-10-11, 22:46 5
Motocyklista, który próbował przejechać przez most Sampsonijewski, zginął w Petersburgu. Most ten znajduje się na prawym brzegu Newy w centralnej części miasta. Łączy strony Wyborga i Piotrogrodu - obszary w pobliżu twierdzy Pietropawłowsk i fińskiego dworca kolejowego.

Według wstępnych informacji, około godziny 02:15, 29-latek jadący motocyklem Kawasaki zignorował ogrodzenie oraz czerwone światło drogowe i przez szczelinie przed mostem zwodzonym wpadł do wody, ponosząc śmierć na miejscu. Regionalny oddział MSW rozpoczął śledztwo w sprawie incydentu.

Zgłoś
mabrothrax 2020-10-13, 10:56
Cena bycia debilem.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem