Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kondzio63221 2017-07-09, 4:25 15
plewan napisał/a:

samozwańczy szeryfowie - jak marne trzeba mieć życie, żeby latać z kamerą, blokować ludziom wjazd i będąc mężczyzną pryskać po oczach kobiecie, nad którą ma się znaczną przewagę fizyczną

Obrazek

Wystarczy być Tobą. Blokować ludziom wjazd? Wjazd na j🤬y chodnik? Bo po chodniku samochody do cholery jeżdżą, a po drodze chodzą piesi? A pryskać po oczach w samoobronie to ble? No k🤬a, weź Ty pomyśl, zanim coś napiszesz..
Zgłoś
j................7 2017-07-09, 9:06 4
Podziwiam gości za cierpliwość. W momencie gdy zaczęła histeryzować i drzeć papę, powinna dostać kolejny raz gazem. Do stuku, aż nauczy się rozmawiać.
Zgłoś
k................k 2017-07-09, 10:01 1
baby to c🤬je
Zgłoś
Alonso 2017-07-09, 15:26 1
Ta w zielonej sukience po prostu nieporadnie próbuje im powiedzieć, żeby ją wyr🤬ali. Nie znajduję innego wyjaśnienia dla jej zachowania - płaczu, przeciągania rozmowy, łapaniu za kamerę i przy okazji ocierania się o krocze.
Zgłoś
Astartte 2017-07-09, 20:58 2
Wstyd mi za płeć żeńską jak oglądam takie idiotki
Zgłoś
hardowski 2017-07-09, 21:02 1
Sasza to nasz cichy bohater...
Zgłoś
mazga50 2017-07-10, 0:26 1
Astartte napisał/a:

Wstyd mi za płeć żeńską jak oglądam takie idiotki

Wyjdź za mnie!
Zgłoś
b0r000 2017-07-10, 11:45
@waloos
Właśnie dałeś mi namiary na stand-upowca który mądrze prawi. Będę miał co oglądać, dzięki.

@plewan
Mam dla ciebie małą radę, jako iż nie widzę specjalnie szans na ratunek bo sp🤬olenie "muzgowe" jest w zbyt zaawansowanym stanie.
Weź kup statyw. Zamontuj na nim kamerę. Włącz stream dla Sadoli i się powieś/odstrzel/(jakakolwiek metoda byle skuteczna, im bardziej widowiskowa tym lepiej). Przynajmniej na coś się przydasz
Zgłoś