Kilku gości ze Stopham, chciało zwrócić uwagę kierowcy na, ich zdaniem kiepską, jazdę w jego wykonaniu. Kierowca, jak się okazało, miał zgoła odmienne zdanie na ten temat, posiadał również dość poważne argumenty na poparcie swoich tez.
Miejsce akcji:Riazań
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
matti1987 napisał/a:
To było piękne. Trzech zdrowych młodzian dostaje wpierdziel od gościa jak dla mnie na oko ok 40.
Wydoroślej dziecko.
@RagicMabbit Ja tam zawsze jestem gotowy do szybkiego odkręcania kół więc klucz przy siedzeniu
na stronce co podał Kaskaderdx10 napisali że zalał się krwią od gazu pieprzowego ale jakoś tego nie widzę
fdM
2014-03-05, 14:45
Prawdopodobnie mają rację, krwotok z nosa od podrażnienia gazem pieprzowym.
NO przecież widać, że go gazem psiknął od 0:41 ten w jasnobrązowej kurtce, chyba ze 3 razy w niego psiknął.
konto usunięte
2014-03-05, 15:07
Zastanawiam się w którym momencie on sobie pysk rozwalił, obejrzałem kilka razu ale nie udało mi się za bardzo wypatrzeć tego :/
konto usunięte
2014-03-05, 15:38
konto usunięte
2014-03-05, 15:44
Dostali wjeby kiełbasą krakowską