Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Stópki
~Sunday • 2020-02-19, 21:15

Cytat:

Mam strasznie twarde pięty! Ogólnie jestem zadbaną osobą, zawsze czysto ubrana, paznokcie ładnie pomalowane, nogi ogolone itp.
Tylko te pięty trochę ujmują mi na kobiecości i czuję się niepewnie kiedy chodzę w sandałkach, albo klapkach i ktoś patrzy mi się na stopy...

Zgłoś
NiesfornyMisio 2020-02-19, 23:53 11
Bieżnikowanie Cejrowskiego.
Zgłoś
panar3 2020-02-19, 23:54
K🤬a jakie to obleśne.
Zgłoś
camson 2020-02-20, 0:20 1
Nawet nie chcę myśleć jaki smród temu zabiegowi towarzyszył hehe
Zgłoś
ZaSwojePiję 2020-02-20, 0:28 2
wilkoala napisał/a:

To co robisz ze zrogowaciałym naskórkiem?
Obgryzasz?
Ktoś ci obgryza?
Ja nie oceniam.

No nie wiem kolego, ja mam juz 33 lata, a zawsze mialem gladkie stopy. Jedynie czasami robi sie odcisk pod duzym palcem od grania w pilke (c🤬j wie dlaczego, butow do pilki przerobilem ze 30 par), a pracowalem ajko kelner i na budowie i magazynier, nocilem pantofle i buty bhp, a mialem okres w zyciu, ze przez rokpracowalem po 8h w butach bhp na magazynie, szedlem na chate 6 kilometrów w swoich butach codziennych i szedlem na kelnerowanie kilometr, a tam w pantoflach na 6h, takie mialem weekendy, ze spalem po 6h i non stop na nogach, ze czlowiek nie mial praktycznie mozliwosci usiasc...
I mimo wszystko stopy ani nie smierdzace (buty nosze po kilka lat do zdarcia, nie ma opcji zeby j🤬y czy cos) ani tym bardziej zrogowaciale.
Z wiekiem czasem po takich maratonach troche skora schnie, ale to dwa dni w miesiacu nasmaruje zwyklym kremem na noc i tyle.

Takze prosze sie z drugiego kolegi nie nasmiewac.
Pozdrawiam.

*z butami do pilki moze minimalnie przesadzilem, ale licze ostatnie 20 lat, a byly to korki, zwirowki, halowki i trampki do grania. Od c🤬jni z bazaru za 10zl, do adidasow ze skory kangura za kilkaset. A odcisk pod koscia od duzego palca sie robi, nie jakis wielki, ale mnie przyzwyczajonego do gladkiej skory wk🤬ia.
Zgłoś
Dzisiaj 2020-02-20, 0:28 1
k🤬a nie widzicie, ze to stopy doroty wellman ? Przy kazdym kroku nastepuje mikro-fuzja. Tam dzialaja takie sily, ze to sie nawet fizjonomom niesnilo. Przy kazdym kroku nastepuje spojenie naskorka i wszystkiego co znajduje sie pod spodem - ziemia, asfalt, szczeniaczek...

co wy p🤬licie o pumeksie? K🤬a jak taki stwor nie potrafi sobie dobrze p🤬dy podetrzec to wy myslicie, ze ona dosiegnie do piet?
Zgłoś
Emilian89 2020-02-20, 0:28
ZaSwojePiję napisał/a:

No nie wiem kolego, ja mam juz 33 lata, a zawsze mialem gladkie stopy. Jedynie czasami robi sie odcisk pod duzym palcem od grania w pilke (c🤬j wie dlaczego, butow do pilki przerobilem ze 30 par), a pracowalem ajko kelner i na budowie i magazynier, nocilem pantofle i buty bhp, a mialem okres w zyciu, ze przez rokpracowalem po 8h w butach bhp na magazynie, szedlem na chate 6 kilometrów w swoich butach codziennych i szedlem na kelnerowanie kilometr, a tam w pantoflach na 6h, takie mialem weekendy, ze spalem po 6h i non stop na nogach, ze czlowiek nie mial praktycznie mozliwosci usiasc...
I mimo wszystko stopy ani nie smierdzace (buty nosze po kilka lat do zdarcia, nie ma opcji zeby j🤬y czy cos) ani tym bardziej zrogowaciale.
Z wiekiem czasem po takich maratonach troche skora schnie, ale to dwa dni w miesiacu nasmaruje zwyklym kremem na noc i tyle.
Takze prosze sie z drugiego kolegi nie nasmiewac.
Pozdrawiam.

To jest uwarunkowane genetycznie ja np w wieku 8 lat już miałem pięty sp🤬olone mimo że zrobiłem nimi kilometrów jako ZHP czy inne tałatajstwo . Noszenie glanów chodzenie na baseny odczynniki jakieś które podrażniały skórę i mając 30 lat mam jak to moja mówi parmezan a ojciec jako stary górnik ma to samo ze stopami tylko że on o tyle dobrze że sam sobie to wycinał żyletka a mi dermatolodzy nie potrafią pomoc
Zgłoś
Alonso 2020-02-20, 0:41
Widać, że nabierała wprawy przy obieraniu kartofli. Bardzo sprawna. Piękna robota.
Zgłoś
silwerbalk 2020-02-20, 0:44 3
I tak oto powstaje ser gouda po 6.99
Zgłoś
dibo1488 2020-02-20, 1:38
jap🤬le, przecież ona nie potrzebuje klapek ani sandałów !
Zgłoś
kargoolek 2020-02-20, 7:28
Nie ma to jak byczy błąd ortograficzny w tytule... Za takie coś autor powinien zjeść te oobierki na kanapce
Zgłoś
dexter164 2020-02-20, 8:26
Po co myć nogi jak można pójść raz na 10 lat na skrzybanie.
Zgłoś
Bizior4 2020-02-20, 11:17
Parmezannik k🤬a
Zgłoś
kulawiec 2020-02-20, 11:33 1
sensualna napisał/a:

mój stary używał codziennie pumeksu ale nic to nie dawało bo jak się zap🤬la pod ziemia to takie są efekty ale p🤬da za biurkiem tego nie zrozumie

Gówno prawda. Trzeba namoczyć nogi, użyć octu, soli. Najlepiej gorzkiej. Nie pumeks, tylko specjalny zdzierak stalowy.
Od czasu do czasu środek z mocznikiem.
Zgłoś
MalcolmX 2020-02-20, 12:29
Heblem by mu op🤬lił albo strugiem elektrycznym.

podpis użytkownika

Opis
Zgłoś
dwakilo 2020-02-20, 12:36
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

A ja głupi kupuję Dziugasa...

Na dodatek to ze Żmudzińskich stóp.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie