prędzej czy później i tak by gdzieś jebnoł :p zaraz pewnie ktoś napisze ze bmw to auta wieśniaków.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
prędzej czy później i tak by gdzieś jebnoł :p zaraz pewnie ktoś napisze ze bmw to auta wieśniaków.
vifon125 napisał/a:
bmw to auta wieśniaków
a ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje
vifon125 napisał/a:
bmw to auta wieśniaków
Aż się zalogowałem żeby odpisać na ten durny komentarz.
Sam nie mam i nie miałem bmw ale takie bzdury może napisać tylko:
-Trol
-Ktoś kto praktycznie zerowe pojęcie o motoryzacji.
-Osoba którą zżera zadzrość że sama jeździ tico, a sąsiad ma bmw.
vifon125 napisał/a:
bmw to auta wieśniaków
Powiedział gość, który pewnie jeździ golfem
vifon125 napisał/a:
Twoja stara twierdzi inaczejbmw to auta wieśniaków
Pierwszym autem mojego taty było BMW, prawo jazdy zrobił jak miał 19 lat, teraz ma 47 i nadal jeździ BMW i nie miał żadnego wypadku, a jego jedyny mandat był za przekroczenie prędkości o 20 km/h. Nawet mój brat który jeździ swoim BMW od 5 lat nadal nie miał żadnego wypadku, parę mandatów miał ale były one za brak pasów albo migoczącą żarówkę nad rejestracją . Może i są idioci którzy myślą że jak mają E36 to są "krulami szos" a później kończą na drzewach ale nie które marki aut mają ich dużo więcek
Szczerze ? Dla mnie istnieją tylko 3 marki samochodów ... BMW Audi Mercedes ! I szczerze mówię że dla mnie jako dla mężczyzny wstydem by było mieć jakikolwiek inny samochód (nie mówię tu o Evo lub Mustangach każda marka ma jakieś wyjątki) a następnie jeśli benzyna to tylko 2 litery w górę a diesel to TDI 1.9 do góry. Poniżej tych pojemności nie uznaję że to jest samochód tylko resorak dla dzieciaka ... TAK MAM MAŁEGO ITP a wy dalej kiście się w swoich astrach 1.3 w LPG
@up skoro dla ciebie istnieją tylko 3 marki samochodow to naprawde musisz byc ograniczonym czlowieczkiem...
Manian napisał/a:
Szczerze ? Dla mnie istnieją tylko 3 marki samochodów ... BMW Audi Mercedes ! I szczerze mówię że dla mnie jako dla mężczyzny wstydem by było mieć jakikolwiek inny samochód
dlaczego dla homoseksualisty wstydem by było posiadać inny samochód? ja wiem że bmw audi i mercedes to auta dla krypto pedałów ale są też inne gejowskie marki takie jak honda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie