@up
za to, że napisał prawdę ?
Biedni, chorzy z nienawiści rasowej lub religijnej ludzie, którzy w każdym kto jest w jakikolwiek sposób inny dostrzegają dla siebie zagrożenie.
Wczoraj nad jeziorem widziałem taką oto scenę, akurat z cyganami a nie muzułmanami jak w temacie, ale analogia taka sama: kąpią się się dzieci, dorośli, kocyki rozłożone i ogólnie atmosfera tak jak to w upalny wakacyjny dzień. Przychodzi rodzina cyganów także odpocząć nad jeziorem. Nie mija 10 minut, a kilku polaczków (bo inaczej nie da się określić takich fanatyków rasowych, którzy w każdym cyganie widzą, no właśnie nie wiem co) razem z rodzinami pozbierało swoje manatki i przeniosło się w inną część kąpieliska. A teraz najlepsze, o ile cyganie zachowywali się całkiem normalnie jak na cywilizowanych ludzi przystało, to ci co pouciekali albo kurzyli petami ludziom pod nosem, bez nawet spytania innych czy to im nie przeszkadza, albo pijusy, które nie mogą wytrzymać bez alkoholu i epatują pozostałych ludzi swym pijaństwem (oczywiście wynosząc się pustych butelek po piwie za sobą nie pozabierali podobnie jak porzuconych niedopałków!). I pewnie oszołomy jeszcze po powrocie do domu będą się uskarżać znajomym, ze oni sobie kulturalnie wypoczywali, ale musieli uciekać w obliczu romskiej inwazji na kąpielisko.
up@ za "polaczków" po ryju debilu powinieneś dostać
@ellsworth
Jak jesteś cyganem to się po prostu przyznaj, ale bądź świadom konsekwencji...
ellsworth napisał/a:
A teraz najlepsze, o ile cyganie zachowywali się całkiem normalnie jak na cywilizowanych ludzi przystało
Hehehe dobre... Takie bajki to chyba tylko w TVN
anna dymna jest sponsorem tej ulicy
konto usunięte
2013-07-27, 22:51
Wołek napisał/a:
Lepsze byłoby "allah pedofil" czy coś w tym stylu
myślę, że bardziej by ich obraziło, allah świnia, mohamed pies
@Yourichi
Bzdura. Muzułmanie są w Japonii.