👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Destroyer napisał/a:
Wręcz aktorskie miny strzela. Nadawałaby się na aktorkę "If you know what I mean"
![]()
Zamiast sadistic.pl tam powinno byś napisane Brazzers
BP1982 napisał/a:
kurde nawet bym ją pukną
Aż z ciekawości wpisałem w google i faktycznie by pukną

taaaa obciąganie owczarkowi lub klocek na klate to się nie boi a szybka furka i laska pozamiatana

BP1982 napisał/a:
kurde nawet bym ją pukną
thewhitestar napisał/a:
Aż z ciekawości wpisałem w google i faktycznie by pukną
Wy lepiej byście się puknęli w puste łby.
A babka ma dobitą cerę i zmarszczki wokół oczu. Liczba w nawiasie przy jej nazwisku to raczej nie wiek, albo im się kolejność cyfr zamieniła, choć na Niemrę to i tak zajebiście wygląda

Po nazwisku Pana Legendy (tak z dużej, bo jestem fanem, jego i marki którą on lubi) wiadomo czym jechał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie