👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ciekawe jaka byla by jego reakja na F.E.A.R. mowie tylko o pierwszej czesci
bo reszta to dupa zwykla strzelaninka . Osobiscie to malo ci mi pikawa nie stanela przy fearze to korwa jest klimat

zagrajcie sobie w FEAR-a sami w domu, po ciemku i na słuchawkach

Błagam, może mi ktoś podać link do tego na youtube?
Albo do podobnych reakcji?
Prawie się zlałem ze śmiechu .
Albo do podobnych reakcji?
Prawie się zlałem ze śmiechu .

i'm leaving, i'm leaving
OOOOOOO
aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!;(
Pierwszy raz przy tej grze się śmieję

Pierwszy raz przy tej grze się śmieję

mogreene napisał/a:
4:34 Słychać strzały...
Musisz zmienic majtki w takim razie

Wy też grajcie w WOWa Linage itp to tez będziecie tak wyglądac. Wyjdźcie na dwór, może właśnie przed twoim blokiem walczą magowie...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie