gejów, lesbijek, bilbordów, transwyklętych, kun, jenotów, lewicy, Sorosa, masonerii, ż__owstwa, antify...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:08
Belweder napisał/a:
Według protestujących jest 56 płci. Którą muszę sobie wymyślić, żeby zajść w ciążę?
Rozliczę z efektów a nie metody. Wybierz sobie.
lepzti napisał/a:
Policja w tajniaku to wpadła ale jak kibole byli już schowani w bramie. i chciała wyłapać z protestujących ludzi którzy rzucali w to bydło butelkami żeby było co w tvpis pokazać. Szacun do typa to bym miał jak akcja by się toczyła w remizie u ciebie we wsi. A po takim ataku na zwykłych ludzi wk***ionych na tą zj***ną władze to mu się dwa razy większy wpie**ol należy.
A ty myslisz ze tych 35 kiboli to gdzie polapali?miedzy innymi Ci co za daleko wybiegli byli lapani a reszta w tym czasie uciekla jak wpadly posilki to jak zwykle juz po akcji. Na filmikach z wypadu kiboli widac jak miedzy kobietami ida obojetnie. Wszedzie tylko mowia/pisza/pokazuja filmiki z koncowki i najpierw byly "kibole napadli na marsz" i ladnie filmiki wykadrowane a dzisiaj "antyfaszysci pogonili narodowcow/kiboli" i juz fragmenty jak antifa podbiega jak juz pusto albo to jak rodzynek dostaje oklep. A potem ze takie kiepy widzac filmik mysla to co wszedzie ci wmawiaja
Justynka99 napisał/a:
Rozliczę z efektów a nie metody. Wybierz sobie.
Jak będzie takie wyimaginowane jak 54 dodatkowe płcie spowodowane chorobami psychicznymi to też się liczy? To ja czekam ciągle teraz na Twój odkurzacz, który urodzisz z płodu. Bo przecież płód nie jest człowiekiem i można sobie go od tak usuwać na "żądanie". W sumie możesz rodzić dowolny przedmiot, byle nie człowieka. Trzymam kciuki.
Kelmans napisał/a:
Zmień źródło swoich informacji, bo narodowcy nikogo nie atakowali, nie prowokowali, ani nie wyzywali.
Justynka99 napisał/a:
A skąd Ty młotku możesz wiedzieć co myślą "trzeźwo myślący"? Kogo zapytałeś?
Moja Droga.
Nie mierz wszystkich swoją miarą...
Z tego co czytam wnioskuję że na Twoich barkach dość mało wiosen...
więc
Trochę więcej rozwagi i powagi poproszę.
Każdy ma swoje racje - tak jak pisałem nikt tu nikogo nie przekona.
Nie znasz mnie ja nie znam Ciebie.
Uspokój się - zaparz herbaty.
I pomyśl kto i jaki miał cel, aby w tym czasie wysyłać do Trybunału takie zapytanie? (przypominam 119 posłów - nie tylko z pis)
Myślisz że te stare komunistyczne mordy, które z Wami się od jakiegoś czasu bujają robią tak bo chcą Wam pomóc?
Grają Wami / Nami wszystkimi.
Pozdrawiam.
A po mszy proboszcz zaprosił swoich pachołków na wspólne trzepanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie