👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ppdistic napisał/a:
Ale to nie jest pies
mój ojciec też mówi, że to nie jest pies

Do tych wszystkich mądrych potrzymaj se petarde w dupie i się niezesraj a nie sie psiarzy czepiasz
tpytlak7 napisał/a:
Problem z takimi niedorozwiniętymi ciotami jak Ty polega na tym, że są niedorozwiniętymi ciotami. Paradoks tych wszystkich psów jest taki że obojętni jaki by nie był, to tak jest inteligetnniejszy od ciebie psi dydolu.
oo psiaczy właściciel się znalazł już się pomazałeś ? ^^
xalk napisał/a:
jesteś głupszy od psa srającego w kołdrę
lubisz jak ci pies mordę liże ?
Autor napisał/a:
Wolność to część naszej kultury i nabytego prawa. Nie widzisz co się dzieje?
Widzę co się dzieje ale troski o zwierzęta nie utożsamiam z postępującym lewactwem. Jesteś wolny i masz prawo sobie wsadzić petardę w dupę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie