Pozbawia nas procentów
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Konto usunięte
2013-03-17, 23:15
widocznie BongMan mu jakiś kawał opowiedział, co się dziwicie.
Konto usunięte
2013-03-17, 23:16
wydaję mi się, że był naj🤬y i postanowił zacząć walczyć z alkoholizmem ;D tylko wybrał do tego nie ten kraj co trzeba
Konto usunięte
2013-03-17, 23:17
szasta forsą na lewo i prawo.
Konto usunięte
2013-03-17, 23:29
ima muslim biatch
Konto usunięte
2013-03-17, 23:50
maxvolumePL napisał/a:
Za coś takiego powinna być kara śmierci. Przez wyschnięcie.
kkswolf- komentuje
BongMan już się przygotowuje
ale Ci nie wyszedł ten dowcip ?!?!?
!!!!! nawet przez przypadek jak COŚ złego napiszesz o BangManie To ja Ciebie zjem żywcem i kilku sadoli mi pomorze. Nie tykaj księcia prostaku !!!!
@up
pomorze może nie, ale może ktoś Ci pomoże
Konto usunięte
2013-03-18, 0:14
Prohibicja pełną parą.
jak bym zobaczyl taka akcje na zakupach... korki po tych butelkach bym mu wkrecil w dupsko jak w zaworki, a szklo z butelek zmielil jego ryjem i kazal wp🤬lac i dopiero na koniec bym byl łaskawy, kazal wylizac wszystko z podlogi i wyp🤬olic go na sahare
Uczcijmy tą smutną chwilę minutą ciszy [*]
a tego zbrodniarza wojennego na krzesło, związać i powiesić przed nim butelkę spirytusu!!!
Bongman bongman bongman. C🤬je wy j🤬e. Nie pamiętacie najlepszych sucharów podbeskidzkich? Najlepsze do gryzienia, najtwardsze, dla twardzieli. A nie teraźniejsza papka. Odjebcie się od niego. Nie możecie ugryźć, żujcie kaszkę. Próbowałem być trendy i jechać Bongmanowi. Ale się nie da. Wali sucharami, ale i coś sypnie dobrego, a w każdym razie się stara, jest aktywny. C🤬j, że go wyszukiwarki nie lubią, jak i mnie czasem, toteż zap🤬lę sucharem z było.pl. Ale do k🤬y, on się udziela, a wy tylko ssiecie jak jedynego cyca kozła, patafiany.
Konto usunięte
2013-03-18, 2:23
To jest nowy sposób bycia naj🤬y. On rozbija te butelki a potem wącha opary. Przebiegnie się przez taką ladę to od razu lepszy efekt.
Prawda jest taka, że większość osób obrażających BongMana, nawet nie wie czemu to robią tylko liczą na te wirtualne leszki i powiększenie swojego e-k🤬sa.
Konto usunięte
2013-03-18, 10:26
No i k🤬a bardzo dobrze

przez to zło ostatnio miałem 3 dni zatrucie alkoholowe
I dobrze. Ten narkotyk w cieczy powinni zdelegalizować całkowicie.
Konto usunięte
2013-03-18, 12:25
Tradyt napisał/a:
Tyle marzeń nie spełnionych, tyle imprez nie odbytych,tyle słów nie wypowiedzianych, tyle panien nie wyr🤬anych. Eh
Ehh biedaku ty wódki potrzebujesz żeby por🤬ać ale wiedz że są lepsze sposoby
Nawet z dupy do mordy nie odmówi