📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:23
🔥
Trzeba było słuchać ojca
- teraz popularne

Wszystko ladnie pieknie , inicjatywe gosciu wykazal podoba mi sie to ale robic taka borute ? artykulow prawnych masz w pip i nie kazdy potrafi wszystkiego zapamietac przeoczyli pewne fakty a fakt jest taki ze mogles ich aby pouczyc . Tez strazy nie dzierze i nienawidze ale czlowiek jest czlowiekiem wszystkiego nie dopatrzy . Druga sprawa jest to ze dostal zapewne wytyczne od gory i to mial zrobic zarabiajac przy tym na zycie . Zreszta czego sie w polsce nie robi .

Co do tych artykułów.. że jest ich w pip. - prawda. Ale jak idziesz wykonywać jakąś czynność(pracę) to badasz temat co i jak masz robić, a nie idziesz "odwalić" byle było.

@up co do tych artykulow to czy przypadkiem policja/sm nie sa od tego zeby je znac? podstawy chociaz swoich uprawnien i obowiazkow? zastanow sie nad tym o czym piszesz
wiecie co ten fotoradar za quadem tak czuje ze bedzie zajebiscie siarpany

Dobrze, ale czy w sytuacji gdy dostanę zdjęcie z terenu niezabudowanego mogę go nie płacić?? Jak wygrać w sądzie z tą szajką?

Panowie,
z tego co bylo widac jest znak przedstawiajacy "kontrola predkosci" z dopiskiem pod spodem "na obszarze ilus tam metrow". a po za tym jest przejscie dla pieszych wiec samo straszenie kontrola predkosci ma tu raczej za zadanie zeby nie pocinali po pipidowie ze wzgledow bezpieczenstwa. niestety nie orientuje sie jak tam wyglada sytuacja czy to nie jest juz teren zabudowany czy nie bo jeszcze przed kontrola jest znak ograniczenie predkosci do 60 oraz uwazaj dzieci. jedyne co moge sie przyczepic to do samego radaru czy to jest orginalny radar to znaczy atrapa, itp.
tyle z mojej strony
pozdrawiam
z tego co bylo widac jest znak przedstawiajacy "kontrola predkosci" z dopiskiem pod spodem "na obszarze ilus tam metrow". a po za tym jest przejscie dla pieszych wiec samo straszenie kontrola predkosci ma tu raczej za zadanie zeby nie pocinali po pipidowie ze wzgledow bezpieczenstwa. niestety nie orientuje sie jak tam wyglada sytuacja czy to nie jest juz teren zabudowany czy nie bo jeszcze przed kontrola jest znak ograniczenie predkosci do 60 oraz uwazaj dzieci. jedyne co moge sie przyczepic to do samego radaru czy to jest orginalny radar to znaczy atrapa, itp.
tyle z mojej strony
pozdrawiam
Ostatnio mnie też "zgarnęła" SM na 100 PLN. Stali w krzakach 100 m przed końcem obszaru zabudowanego. Wiadomo, zobaczyłem znak i but sam docisnął pedał gazu... a oni dobrze o tym wiedzą... i kasują...

Imper3838 napisał/a:
Jak w ten sposób chcą zwiększać bezpieczeństwo to niech gość się nie kryje tym radiowozem po krzakach tylko niech stoi, a fotoradar na żółto jebnąć i wtedy wszyscy zwalniają. Ale to SM tutaj trzeba zarobić na budżet miejski.
Wielkie znaki "pomiar prędkości" nie wystarczają?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie