A jakby tak wziąć marker do paintballa? W sumie nie zniszczysz tego c🤬jstwa a celna seria trochę by pokolorowała świat oglądany potem na zdjęciach. Jakiś sadolowy prawnik się wypowie? Albo laser, choćby taki z odpustu wycelować w obiektyw. Powinno pomóc.
Wyj🤬 go na zbity pysk dupę zawraca policji takimi pierdołami powinien od dać za wachę he he parówa j🤬a
podpis użytkownika
mrowczas666
Fotoradar to po to, żeby bydło (zwane omyłkowo "Polakami") nie właziło w szkodę.
Ciśnie mi się jedno zdanie na usta :
- Sk🤬ysyny j🤬e !
- Sk🤬ysyny j🤬e !
podpis użytkownika
"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
Boże... I c🤬j, że sobie tak stoi. Jedźcie przepisowo i nie będzie problemu. K🤬a ja p🤬lę...
J🤬 sm i policję, żeby nie było że ich szanuję, bo hejty za 2 grosze zaczną pyskować...
J🤬 sm i policję, żeby nie było że ich szanuję, bo hejty za 2 grosze zaczną pyskować...
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
To urządzenie jest ustawione całkowicie niezgodnie z instrukcją. Stoi nie po tej stronie drogo i nie ma zachowanej przy tym odległości 1 metra od krawędzi jezdni. Ale tej drugiej krawędzi. W ten sposób wszystkie wyniki prędkości jakie pokazuje można o c🤬ja potłuc.
podpis użytkownika

Stoi w terenie zabudowanym? Stoi więc jeśli ktoś jedzie przepisowo 50km/h mandatu napewno nie dostanie.
5:09 hehe "a wiadro czy dwa chcesz?" nawet pod komendą straży gminnej walą wiadra
każdy kolejny rozdział mógłby nie mieć końca coś o zarwanych nockach
spalonych mostach autor ponoć nie znany chociaż ja znam gościa

podpis użytkownika
każda kolejna strona wciąga mnie do środkakażdy kolejny rozdział mógłby nie mieć końca coś o zarwanych nockach
spalonych mostach autor ponoć nie znany chociaż ja znam gościa
bo w Polsce zamiast zrobić drogi z prawdziwego zdarzenia żeby było bezpiecznie to wolą za przeproszeniem naj🤬 fotoradarów za grube miliony ...