Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Taksówkarz przywiózł starszą kobietę do lekarza i pomógł jej dostać się do budynku, zostawiając samochód na "chwilę". W tej właśnie "chwili" samochodem zajął się strażnik miejski.
Zgłoś
minetek 2012-03-19, 20:52
ha ha
kiedyś obserwowałem jak śmieć miejska robiłą mi fotki, w końcu włożyli mi karteczkę za wycieraczkę, jakież było c🤬la zdziwienie jak podszedłem wyjąłem karteczkę i zj🤬em gościa że ulotki niech w skrzynki an listy wpycha a od samochodu się odp🤬li.
za miesiąc był listonosz z jakimś kwitem, żona powiedziała że mnie nie zna minęło pół roku - na razie cosza

podpis użytkownika

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
Arx 2012-03-19, 22:14
co za mozgoz🤬by w tym kraju... nigdy nie bedzie dobrze....

podpis użytkownika

Maczugs
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-20, 0:20
minetek napisał/a:

ha ha
kiedyś obserwowałem jak śmieć miejska robiłą mi fotki, w końcu włożyli mi karteczkę za wycieraczkę, jakież było c🤬la zdziwienie jak podszedłem wyjąłem karteczkę i zj🤬em gościa że ulotki niech w skrzynki an listy wpycha a od samochodu się odp🤬li.
za miesiąc był listonosz z jakimś kwitem, żona powiedziała że mnie nie zna minęło pół roku - na razie cosza

I co żona odeszła z listonoszem i do tej pory sie nie odezwała?
Zgłoś
Ratilt 2012-03-20, 0:47 4
Tak mi się skojarzyło

Ale właściwie to p🤬licie jak potłuczeni. Skąd on niby miał wiedzieć że taksiarz przywiózł jakąś babkę do szpitala? Jakieś tablice, bilbordy, w radiu było czy może prezydent US&A wygłaszał orędzie żeby nie ruszać samochodu bo bohaterski taksiarz przywiózł kobietę z 18 ranami postrzałowymi, ze złamanym kręgosłupem, jeszcze rodzącą i zaniósł ją na rekach do szpitala? Idzie, widzi źle zaparkowany samochód i zaczyna >>wykonywać swoją pracę<<. Z drugiej strony myślicie że rzadko kiedy słyszy on historyjki w stylu "ale ja odwiedzałem chorego na raka kolegę w szpitalu", "przywiozłem ranną/rodzącą", "parkuje tu od 10 lat i tego zakazu nigdy tu nie było" itp?

Na prawdę, sami wielce inteligentni ludzie na sadolu ostatnio, niby tacy obeznani, myślący, nie dający się ulec propagandzie, a wystarczy wstawić filmik z dopiskiem "bezmyślna interwencja" i już ogień z dupy wszystkim bucha, jacy to oni oburzeni, straż to debile oni by to lepiej zrobili.

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
sierra 2012-03-20, 6:51
Elektryk wysokich napięć napisał/a:

K🤬Y J🤬E

Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-20, 7:35
@Velture- jak coś to teraz jest już 5minunt, ale domyślam się, że to było jakiś czas temu.
Zgłoś
Zenit00 2012-03-20, 11:35
Pała to pała

podpis użytkownika

Co wariat to wariat.
Zgłoś
damianzkoszar06 2012-03-20, 12:57
,,Bo te j🤬e k🤬y rozjeżdżałbym walcem" tyle że w tym przypadku chodzi o straż miejską
Zgłoś
Phallucifer 2012-03-20, 13:04
postoj jest dalej do minuty, powyzej jest zatrzymanie, chyba, ze znak wskazuje inaczej.
Policja i Straz Miejska to jest temat, ktory omiaj,m podobnie do naszych politykow. Wole gadac o dz🤬kach, one sa pozyteczne.

podpis użytkownika

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
krajan 2012-03-20, 17:11
hehe i pewnie stara chora babunia przeskoczyła te łańcuchy idąc do lekarza
Zgłoś