Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-02-01, 12:07
a już myślałem, ze mu perfidnie zapuka w szybę lub krzyknie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-01, 12:28
vass napisał/a:

Mam nadzieję, że już gamoń nie pracuje w SM, tylko zamiata ulice w MPO

Takiego obiboka chcesz awansować?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-01, 12:51
@Miranda - jak się spóźniasz do pracy to wstawaj wcześniej :/

Już się nie spóźniam, bo nie pracuję
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-02-01, 13:01
On nie spał tylko czuwał!!!

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
~Velture 2012-02-01, 14:16
kasztan_85 napisał/a:

Venture - "NORMALNYCH ludzi się nie czepiają."

Powiedz sobie to jeszcze raz jak Ci przyjdzie mandat za przekroczenie prędkości. Bo prawda jest taka, że zamiast pilnować porządku na osiedlach te c🤬jki siedzą z wozie i pstrykają zdjęcia ludziom śpieszącym się do roboty. I tak właśnie działa SM w tym chorym kraju.

Swoja drogą ,że to dą pionki do nabijania sakwy urzędom miasta/gminy. Mi chodzi o to ,że na ulicach tacy nadgorliwi o ktorych ktostam pisał to nie czepiaja sie ludzi normalnych.
To ,ze oni w obecnych czasach robią za marionetki aby fotopstrykami nabijać budżety to już inna sprawa.

Moje zdanie o SM jest od lat takie samo. Banda zakompleksionych ,przepłacanych ludzików od niczego do niczego ,którzy byli za c🤬jowi (czy to fizycznie czy psychicznie) aby dostać się do policji więc poszli do SM aby poczuć troche władzy. Mnie tylko wk🤬ia ,że dostają większe pensje niż policjanci. Tak być nie powinno! Mniejsze wymagania aby się dostać, mniejsze kompetencje, mniejsze możliwości a i tak dostają więcej niż policjant.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
ORMOWIEC 2012-02-01, 17:15
Ta menda śpiąca jest akurat jednym z normalniejszych strażników. Nie raz mnie złapał na chlaniu w parku i skończyło się tylko na pouczeniach

podpis użytkownika

Śpij spokojnie, ORMO czuwa
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-01, 21:06
moze i smieszne ale wspolczuje strazakom miejskim
Zgłoś