Źle zaparkowany samochód powodem zatrzymania i skucia kajdankami profesora przez nadgorliwych strażników miejskich.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przecież policja zachowuje się tak samo idiotycznie, a potem się dziwicie że latają ludzie w bluzach jp
Już czuję się bezpieczniej...
konto usunięte
2012-05-22, 13:06
H@H@ no nie moge we 3 muszą mu kajdanki zakładać. ; D
Szkoda, że nie zadzwonili po wsparcie.
konto usunięte
2012-05-22, 13:09
Władza oni mają władze ja rozumie że pilnują porządku ale trzeba mieć trochę tolerancji. Mam wrażenie że w Polsce policja i S.M jest ustawiona na wyciąganie kasy od ludzi w pierwszej kolejności a pilnowanie porządku w drugiej.
konto usunięte
2012-05-22, 13:09
konto usunięte
2012-05-22, 13:10
konto usunięte
2012-05-22, 13:11
ewidentna wina motocyklisty
konto usunięte
2012-05-22, 13:11
rogidogi1, pewnie zadzwonili bo niby na co czekają. A dziadek oficjalnie "stawiał opór" i tyle tłumaczenia, jak by nie zbiegowisko to dostał by strzała na uspokojenie i tyle... I po co się podniecacie? Normalka
jestem z nich dumny, to dzięki ich wyjątkowej sile, odwadze, kondycji, i zdecydowaniu udało im się zakuć tego podłego kryminalistę zaledwie w trzy osoby i trwało to tylko dwie minuty ! brawo.
Jakoś nie bardzo ograniam czemu delikwent się stawiał? Dać się skuć, wziąć filmik na dowód i ich skarżyć na grubą kasę. Teraz nic nie wskóra, bo "stawiał opór" i "był agresywny".
konto usunięte
2012-05-22, 13:17
Do mnie nawet by nie podeszli, bo by się bali.