nie bohater, tylko po prostu strażak. Oni wszyscy są bohaterami.
Astarot napisał/a:
Bohater jak najbardziej, tylko po co komu spalone dziecko?
bo wędzone się dłużej trzyma

Astarot napisał/a:
Bohater jak najbardziej, tylko po co komu spalone dziecko?
Ale mamy problem :/ Ono było spalone już przed pożarem

Chleb razowy napisał/a:
"Stay back! It not gonna help!"
![]()
Kobiety są nieracjonalne. Dziecko jest w rękach profesjonalistów, a ta (prawdopodobnie matka) jeszcze chciała podlecieć i chyba je przytulić albo pocałować w bolące miejsce, jakby to k🤬a miało pomóc...
Chyba raczej "Stay back! You're not gonna help!"

kolor skóry się nie zmienił
nawet krzyczą "still black! fire not gonna help" czy coś

Chciałem napisać, że to nie robi z niego bohatera i to uargumentować, ale mniejsza... Przypomniała mi się historia z życia wzięta z mojego osiedla. Kiedy to facet miał atak serca a babka, którą on utrzymywał okradła go i zostawiła. Ten mężczyzna był kierownikiem domu samotnej matki z dzieckiem a ta sk🤬iała dz🤬ka, na która pluję okradła go i nie udzieliła mu pomocy. Później się dowiedziałem od ludzi mieszkających w ośrodku, że zabrakło dosłownie kilku chwil i by uratowali tego człowieka. Szkoda faceta, bo naprawdę dobry był organizował wycieczki dla tych samotnych matek z dziećmi, prezenty na święta, wyremontował ośrodek (pierwszy kierownik, który wyremontował tą j🤬ą dziurę) i zadbał o bezpieczeństwo dzieci przebywających na terenie ośrodka. Plac zabaw w środku, ogrodzenie, kamery.
Niech tej k🤬ie co go okradła rak macicy się trafi to przynajmniej zawód straci p🤬da jedna :/ Taką k🤬ę to powinni odstrzelić. A skąd wiem, że go okradła? Głupia, pazerna, ułomna, j🤬a idiotka zapomniała o kamerach w ośrodku
Jedyne co dobre w tej smutnej historii to to że dz🤬ka dostała po pysku, bo nawet sprawy nie miała za kradzież.
Trochę nie na temat ale jak mi się to przypomniało to musiałem to napisać
Niech tej k🤬ie co go okradła rak macicy się trafi to przynajmniej zawód straci p🤬da jedna :/ Taką k🤬ę to powinni odstrzelić. A skąd wiem, że go okradła? Głupia, pazerna, ułomna, j🤬a idiotka zapomniała o kamerach w ośrodku

Trochę nie na temat ale jak mi się to przypomniało to musiałem to napisać

podpis użytkownika