Co z tą Polską?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:20
Power Rangers też się w dzieciństwie oglądało ale to nie powód, żeby wrzucać jakieś nieśmieszne bajki.
Po pierwsze Power Rangers nie było bajką animowaną, po drugie nie wrzuciłem byle odcinka Strażników tylko ten o Polsce żebyś się poczuł na świecie zauważony, a po trzecie Power Rangers ssało fiuty!
Bam!
Bam!
Przyglądali się zamiast pomóc staruszce nieść chrust. To ma być pouczająca bajka? hamerykanie...
Widzę, że muszę sprostować stwierdzenie o pouczającym aspekcie tej bajki. Jako jedna z nielicznych zawierała fakty z historii powszechnej i mimo, że fabuła odcinka zawsze różniła się od faktycznego przebiegu wydarzeń (inaczej nikt by jej nie oglądał) to daty i postacie się zgadzały.
@up strony pomyliłeś, wiem wiem kolorystyka podobna do tej na demotach.
@up.
Polska była takim samym zadupiem jak Francja czy Aragonia, jak nie większym. Napinanie się jest niepotrzebne
Polska była takim samym zadupiem jak Francja czy Aragonia, jak nie większym. Napinanie się jest niepotrzebne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie