Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-02-19, 16:05
Power Rangers też się w dzieciństwie oglądało ale to nie powód, żeby wrzucać jakieś nieśmieszne bajki.
Po pierwsze Power Rangers nie było bajką animowaną, po drugie nie wrzuciłem byle odcinka Strażników tylko ten o Polsce żebyś się poczuł na świecie zauważony, a po trzecie Power Rangers ssało fiuty!
Bam!
konto usunięte
2011-02-19, 16:14
Przyglądali się zamiast pomóc staruszce nieść chrust. To ma być pouczająca bajka? hamerykanie...
Widzę, że muszę sprostować stwierdzenie o pouczającym aspekcie tej bajki. Jako jedna z nielicznych zawierała fakty z historii powszechnej i mimo, że fabuła odcinka zawsze różniła się od faktycznego przebiegu wydarzeń (inaczej nikt by jej nie oglądał) to daty i postacie się zgadzały.
konto usunięte
2011-02-19, 17:22
konto usunięte
2011-02-19, 18:23
@up strony pomyliłeś, wiem wiem kolorystyka podobna do tej na demotach.
konto usunięte
2011-02-19, 18:30
@up.
Polska była takim samym zadupiem jak Francja czy Aragonia, jak nie większym. Napinanie się jest niepotrzebne
Ja na zabicie czasu to konia wale a nie..
konto usunięte
2011-02-21, 0:26
saperus napisał/a:
co za gówno...trzeba być niezłym pedałem żeby to chwalić/oglądać. NIC tam nie było pouczającego ani śmiesznego. Opakowanie od Domestosa jest bardziej pouczające i ciekawe w trakcie srania.
ten odcinek nie był najciekawszy lecz ogólnie kreskówkę polecam , . ale zamiast wyżywać sie w internecie przez komentarze za to że cie rówieśnicy leją a starzy molestują , doceń starania innych .