Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Strażniczka Teksasu
czlowiek_z_betonu • 2024-12-24, 11:20
Cytat:

Public executions for any illegal that rapes or kills an American.

Valentina Gómez, kandydatka do Kongresu Teksasu 🇺🇲, wyemitowała w X klip, w którym strzela w głowę manekina, po czym komentuje:
„To takie proste: publiczne egzekucje dla każdego nielegalnego imigranta, który zgw🤬ci lub zabije Amerykanina”.

Źródło
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Matixd4949 2024-12-24, 21:12 1
Zakochałem się
Zgłoś
mazga50 2024-12-24, 21:12
TwójCzarnyPan napisał/a:

A Valentina Gómez to rdzennie amerykańskie nazwisko. Trochę śmieszne, kiedy największymi przeciwnikami imigracji są dzieci imigrantów.
Podobnie będzie u nas, dzieci ukraińskich imigrantów wyrosną na radykalnych polskich nacjonalistów, popierających Konfederację.
Tako rzecze Wasz Czarny Pan. Wspomnicie moje prorocze słowa, sadole. Amen.

Może już się urodziła w USA, a wtedy jest obywatelem USA, albo wyszła za pana Gomeza.
A tak a propos - możnaby jeszcze nie gw🤬cić i nie zabijać autochtonów, wtedy nikt nie odstrzeli ci dupska. O tym lewiszcze nie pomyślało?
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-24, 21:40 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

A Valentina Gómez to rdzennie amerykańskie nazwisko. Trochę śmieszne, kiedy największymi przeciwnikami imigracji są dzieci imigrantów.

Podobnie będzie u nas, dzieci ukraińskich imigrantów wyrosną na radykalnych polskich nacjonalistów, popierających Konfederację.

C🤬ja tam się znasz, gówno wiesz, manipulujesz tylko.

Niestety będzie tak :

dzieci ukraińskich imigrantów wyrosną na radykalnych ukraińskich nacjonalistów, wielbicieli OUN-UPA i c🤬la Bandery @! ha tfu !

Tako rzecze polski patriota nacjonalista. Wspomnicie moje prorocze słowa, sadole. Amen
Zgłoś
lacrimal 2024-12-24, 22:15
Rozszerzymy ta wizję - kulka w łeb dla każdego kto zgw🤬ci albo zabije. + fundusz na pomyłki bo przecież zawsze się mogą zdarzyć.
Zgłoś
KuBuX 2024-12-24, 22:40
żmij napisał/a:

Ja mieszkam we własnym kraju. Nie w ukradzionym Indianom. Pani Gomez jest imigrantką lub potomkiem takowych, geniuszu.

Od Ciebie
Zgłoś
C................h 2024-12-25, 8:55
Popieram . r🤬ałbym .
Zgłoś
smc 2024-12-25, 11:44 1
Podoba się dla mnie ona.
Zgłoś
eupeosiemczy 2024-12-25, 14:35
Ma mój głos

No to dziwnie brzmisz
Zgłoś
Sramnawas 2024-12-25, 14:40 3
Wampay napisał/a:

Taa, USA to taki piękny kraj, dosłownie raj na ziemi.

Racja , ale są tacy co naprawdę myślą że american dream istnieje tak dla wybranych , a inni jak zachorują to za podanie surowicy ,po ukąszeniu przez grzechotnika , muszą zapłacić 150 tysięcy dolarów to jak u nas plus minus 600 tysięcy zł zależy od kursu dawno nie patrzyłem , ale i tak grubo ! Bo firmy nie wypłacają z ubezpieczenia , bo mogą

[ Dodano: 2024-12-25, 14:42 ]
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

C🤬ja tam się znasz, gówno wiesz, manipulujesz tylko.
Niestety będzie tak :
dzieci ukraińskich imigrantów wyrosną na radykalnych ukraińskich nacjonalistów, wielbicieli OUN-UPA i c🤬la Bandery @! ha tfu !
Tako rzecze polski patriota nacjonalista. Wspomnicie moje prorocze słowa, sadole. Amen

Ale to już było i macie rację ,w Niemczech Francji Szwecji Norwegii itp tylko rasy inne i wiara
Zgłoś
darnext123 2024-12-25, 14:54
the_bill napisał/a:

legalni czy nie odj🤬 ich wszystkich

Trochę ironiczne bo 97% społeczeństwa USA to imigranci zaś najwięcej jest Niemców. Ale nie ważne taka nic nie wnosząca ciekawostka
Zgłoś
ellsworth 2024-12-26, 19:46
hehehe Głupia c🤬a dostała tylko jeden nabój, żeby potem sobie albo komuś nie zrobić krzywdy jak będzie p🤬lić.
Zgłoś
jjzz26 2024-12-27, 9:43
TwójCzarnyPan napisał/a:

Póki co konfie urosło poparcie wśród kobiet bo te widzą że całkiem niezłe sztuki do nas wyemigrowały. A polskie przegrywy jak zwykle zadowolone. Bo im kobiety rynek matrymonialny kurczą.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-27, 12:22
TwójCzarnyPan napisał/a:

Chyba turas przesadził z tym wolnym na zmywaku i p🤬lisz bardziej niż zazwyczaj. W przerwach między obciąganiem czarnych k🤬sów może poczytasz o epoce odkryć geograficznych, jakie europejskie kraje brały w tym udział to się dowiesz, że Gomez to równie amerykańskie nazwisko jak Smith czy Goldman

Z okazji świąt życzę ci kilometra k🤬sów do op🤬lenia i tony sera do wydłubania spod kaptura. Obyś zawsze coś ciepłego miał do ust wziąć, a turas by cię nie nap🤬lał po łbie jak swojej koziej żony.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-27, 18:37
Bul_od_bytu napisał/a:

Z okazji świąt życzę ci kilometra k🤬sów do op🤬lenia i tony sera do wydłubania spod kaptura. Obyś zawsze coś ciepłego miał do ust wziąć, a turas by cię nie nap🤬lał po łbie jak swojej koziej żony.

Od razu widać, że święta, taka serdeczna atmosfera się zrobiła.
Ja również życzę ci aby w nadchodzącym roku nigdy nie ustał ten permanentny ból wywołany przez twardego, wielkiego i koniecznie czarnego k🤬sa w dupie.
Zgłoś