Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
Strażnik Głodomor
Goger • 2013-12-14, 20:03
Pan Emil odwiedza swojego "kolegę" który tym razem kupuje słodkości tymczasem JPII pilnuje fotoradaru.

ps. w poprzednim odcinku gość tak samo klikał ppm na pulpicie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-15, 1:06 2
Też za nimi nie przepadam, ale żeby piętnować kogoś zato żę kupił sobie pare drożdżówek?
Zgłoś
vrider 2013-12-15, 1:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 3:14
Gość jest mistrzem, bez kitu!
Zgłoś
gadman 2013-12-15, 4:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
S.W.A.T 2013-12-15, 6:34
Odpady ze szkoły policyjnej, co już nawet na krawężnika się nie nadają idą straży miejskiej. Jak widać...
Zgłoś
kenzol 2013-12-15, 12:27 1
Mógłby ktoś zrobić listę wszystkich miejscowości, gmin, w których funkcjonują te całe SM i Gminne? Spróbuję zrobić serwis internetowy, zawierający mapy i ostrzegający kierowców... może coś z tego wyjdzie ciekawego. Mam w tej chwili spis 80 gmin, ale to wciąż za mało. Np o takim Debrznie nie słyszałem. Są też gminy zatrudniające tylko jednego strażnika tylko do obsługi fotokasownika. Za wszelkie info będę bardzo wdzięczny. Można pisać na priv.
Zgłoś
stormshadow 2013-12-15, 15:47
Zgłoś
steniek 2013-12-15, 18:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 18:39
Widzę, że Straży Miejskiej Debrzno dobrze się powodzi, jeśli zwykłego strażnika stać na zegarek dobrej klasy jakim jest Maurice Lacroix Pontos (8:08), który notabene kosztuje 7000-10000zł
Zgłoś
akvir 2013-12-15, 23:28
glodomor to skarb państwa ;p
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem