Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Stream na sriktoka
GeorgeHarvey1 • 2025-02-28, 20:01

W Makiejewce pijana tancerka postanowiła wyskoczyć z okna na piątym piętrze i spadła, ponosząc śmierć. Chciała wrócić do środka, a jej córka próbowała jej pomóc, ale to nie zadziałało.

Pozostawiła po sobie dzieci, które teraz będą wychowywane przez ojczyma.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
GeorgeHarvey1 2025-03-01, 9:06
dwakilo napisał/a:

Autor posta to raczej onuca. Patrząc na składnię opisu.

Ciężko wykminić że tłumaczenie z translatora?
Zgłoś
Damianos88 2025-03-01, 9:37
Curce dupsko się rozephało😆
Zgłoś
AnalAcrobat 2025-03-01, 10:19
Babosz napisał/a:

Chcesz denazyfikować Żyda Zełenskiego?
Musicie się zdecydować konfiarze i inne przyleglosci antypolskie.
Fakty są takie że najbardziej żydowskim panstwem swiata (nieliczac Izraela) jest Rosja. Nawet w USA Żydzi nie mają tyle do powiedzenia co na Kremlu. Kontrolują w znacznym stopniu bogactwa Rosji, politykę i przede wszystkim media.
Zdecydowana wiekszosc miliarderów w Rosji ma żydowskie korzenie. I wielu z nich ewakuowało się do Izraela
Nieprzypadkowo Rosja oskarża nieustannie Ukrainę o antysemityzm.
Jako osoba o prawicowych konserwatywnych pogladach w najczarniejszych scenariuszach nie przypuszczałbym jeszcze kilka lat temu że cześc prawicy (mikke, braun, Konfederacja) tak się sk🤬i i upadnie że stanie się bardziej antypolska od lewactwa.

Hmm z jednej strony nawet coś tam składnie piszesz z drugiej próbujesz ośmieszać "konfiarzy".. więc z ciekawości zapytam: na kogo głosowałeś ?
Zgłoś
brylski11 2025-03-01, 10:20
Okucie Roto NT w oknie .... sorry .... zboczenie zawodowe
Zgłoś
Babosz 2025-03-01, 11:08
AnalAcrobat napisał/a:

Hmm z jednej strony nawet coś tam składnie piszesz z drugiej próbujesz ośmieszać "konfiarzy".. więc z ciekawości zapytam: na kogo głosowałeś ?

W drugiej klasie szkoły podstawowej gdy uczono mnie pierwszych podstaw z matematyki, słuchałem uważnie zamiast dłubać w nosie.
Dzięki temu wiem, że jeden głos nie ma znaczenia.

Demokracja to mit. To media ustawiają masy odpowiednio.
Najbardziej antysystemowa partia w Polsce to pis. Konfederacja to partia systemowa. Ustawka systemu

Radykałowie ktorzy przyjeli strategię ktora jest skazana na porażkę. W ten sposób tylko uwiarygadniają klamstwo o nazwie demokracja, bo zbuntowani grzecznie biegają na wybory i wierzą w bajki, że taki Mentzen może wygrac.

Nieprzypadkowo w wyborach w 2019 i 2020 (ogladalem wtedy regularnie fakty tvn) Konfederacja byla umiarkowanie wspierana przez tvn a pis - atakowany.

Nie jestem zwolennikiem pisu. Mowię tylko że jedyną drogą do zmian jest centroprawica.
Radykalna prawica nigdy nie bedzie miala wplywu na rzady, czego dowodem jest 30-letnia dzialalnosc najwiekszego oszusta polskiej polityki - Janusza Korwin Mikkego.

A, by przekonać się jak działają strategie polityczne, to najlepiej porownać strategie jaką przyjela ideologia lgbt i jaką przyjął Korwin.
Ideologia lgbt przez 30 lat przeszla ogromną zmianę, a Korwin stał w miejscu.
Za chwile teczowi wprowadza swoj przedostatni postulat czyli malzenstwa homo. A potem w nastepnych dekadach zaczną sie przygotowania do ostatniego etapu rewolucji seksualnej czyli legalizacji pedofilii (ale do tego trzeba najpierw kilka postednich etapow zrealizować jak na przyklad zseksualizować dzieci poprzez tak zwaną edukację seksualną)

Czemu oni odnoszą takie sukcesy? Bo przyjeli dokladnie odwrotną strategię od Korwina.
To znaczy nie odkrywają wszystkich kart.
W latach 90 teczowi nie mowili że chcą uczestniczyc w życiu politycznym, a gdy ktos im zarzucał że w przyszlosci bedą chcieli zwiazkow partnerskich, to zarzekali się, że to nieprawda. Czemu? Bo polityka polega na tym, że nie odkrywasz wszystkich kart. Jezeli twoje postulaty nie znajdą poparcia bo spoleczenstwo jest do nich niegotowe należy je odłożyc na przyszłosc i publicznie się ich wyrzec - kłamać.
Tak samo jest z pedofilią - teczowi się do tego nie przyznają dzis, bo za wczesnie.

Tymczasem pajac Korwin przyszedl i zaczął nawijac wszelkie pierdoły nie zważając na to czy one dadzą mu poparcie i pozwolą cokolwiek ugrać. I jaki tego skutek?
Odwrotny niż u teczowych. Teczowi mozolnie zdobywają kolejne przyczułki a Korwin się cofa.

Polityka to sztuka skutecznosci, a nie sztuka gadania. Gadanie nie jest celem w polityce, jest srodkiem do osiągniecia celu.

Taka partia jak Konfederacja nie jest oszustwem tylko w jednym scenariuszu - jezeli ma zdolnosci koalicyjne z partią centroprawicową. Bo jesli nie ma, to nigdy niczego w polityce nie zrealizuje (tak jak Korwin)

Obecnie trwa wielka operacja przesuwania Polski na lewo. Uczestniczy w tym konfederacja razem z tefalenami tuskami michnikami newsweekami etc
Chodzi o likwidacje ukladu po-pis i zastąpienie go ukladem PO - lewica. Czyli żeby cztery lata rzadzili tuski z trzaskowskimi a cztery lata biedronie z czararzastymi.
Dla Konfy jest to korzystne, bo jako tak zwana partia buntu, jest dla niej tym lepiej, im w Polsce gorzej. A z prawicowego punktu widzenia, im bardziej lewicowa wladza, tym gorzej w kraju.
Stad tak bardzo niewygodna byla centroprawicowa pisowska wladza dla Konfy.
Przyjscie wladzy centrolewicowej daje wieksze szanse na utrzymanie stalego poparcia dla Konfy w granicach 10%

A twoj głos nic nie znaczy. Nawet gdybyś dysponował 10.000 glosów to wciąż nie mialbys zadnego wplywu na Polskę. Podstawy matematyki sie klaniają.
Zgłoś
esa 2025-03-01, 12:20 1
JoSeed napisał/a:

Kurde, mnie się żal tych dzieci zrobiło... Miętka jestem 😔

jednak drzwi się zamykają aby inne się otworzyły .Będzie lepiej
Zgłoś
sensation87 2025-03-01, 14:04
kolejna atencjuszka, świat taki zły tylko ona wspaniała.
Zgłoś
AnalAcrobat 2025-03-01, 14:12
Babosz napisał/a:

W drugiej klasie szkoły podstawowej gdy uczono mnie pierwszych podstaw z matematyki, słuchałem uważnie zamiast dłubać w nosie.
Dzięki temu wiem, że jeden głos nie ma znaczenia.
Demokracja to mit. To media ustawiają masy odpowiednio.
Najbardziej antysystemowa partia w Polsce to pis. Konfederacja to partia systemowa. Ustawka systemu
Radykałowie ktorzy przyjeli strategię ktora jest skazana na porażkę. W ten sposób tylko uwiarygadniają klamstwo o nazwie demokracja, bo zbuntowani grzecznie biegają na wybory i wierzą w bajki, że taki Mentzen może wygrac.
Nieprzypadkowo w wyborach w 2019 i 2020 (ogladalem wtedy regularnie fakty tvn) Konfederacja byla umiarkowanie wspierana przez tvn a pis - atakowany.
Nie jestem zwolennikiem pisu. Mowię tylko że jedyną drogą do zmian jest centroprawica.
Radykalna prawica nigdy nie bedzie miala wplywu na rzady, czego dowodem jest 30-letnia dzialalnosc najwiekszego oszusta polskiej polityki - Janusza Korwin Mikkego.
A, by przekonać się jak działają strategie polityczne, to najlepiej porownać strategie jaką przyjela ideologia lgbt i jaką przyjął Korwin.
Ideologia lgbt przez 30 lat przeszla ogromną zmianę, a Korwin stał w miejscu.
Za chwile teczowi wprowadza swoj przedostatni postulat czyli malzenstwa homo. A potem w nastepnych dekadach zaczną sie przygotowania do ostatniego etapu rewolucji seksualnej czyli legalizacji pedofilii (ale do tego trzeba najpierw kilka postednich etapow zrealizować jak na przyklad zseksualizować dzieci poprzez tak zwaną edukację seksualną)
Czemu oni odnoszą takie sukcesy? Bo przyjeli dokladnie odwrotną strategię od Korwina.
To znaczy nie odkrywają wszystkich kart.
W latach 90 teczowi nie mowili że chcą uczestniczyc w życiu politycznym, a gdy ktos im zarzucał że w przyszlosci bedą chcieli zwiazkow partnerskich, to zarzekali się, że to nieprawda. Czemu? Bo polityka polega na tym, że nie odkrywasz wszystkich kart. Jezeli twoje postulaty nie znajdą poparcia bo spoleczenstwo jest do nich niegotowe należy je odłożyc na przyszłosc i publicznie się ich wyrzec - kłamać.
Tak samo jest z pedofilią - teczowi się do tego nie przyznają dzis, bo za wczesnie.
Tymczasem pajac Korwin przyszedl i zaczął nawijac wszelkie pierdoły nie zważając na to czy one dadzą mu poparcie i pozwolą cokolwiek ugrać. I jaki tego skutek?
Odwrotny niż u teczowych. Teczowi mozolnie zdobywają kolejne przyczułki a Korwin się cofa.
Polityka to sztuka skutecznosci, a nie sztuka gadania. Gadanie nie jest celem w polityce, jest srodkiem do osiągniecia celu.
Taka partia jak Konfederacja nie jest oszustwem tylko w jednym scenariuszu - jezeli ma zdolnosci koalicyjne z partią centroprawicową. Bo jesli nie ma, to nigdy niczego w polityce nie zrealizuje (tak jak Korwin)
Obecnie trwa wielka operacja przesuwania Polski na lewo. Uczestniczy w tym konfederacja razem z tefalenami tuskami michnikami newsweekami etc
Chodzi o likwidacje ukladu po-pis i zastąpienie go ukladem PO - lewica. Czyli żeby cztery lata rzadzili tuski z trzaskowskimi a cztery lata biedronie z czararzastymi.
Dla Konfy jest to korzystne, bo jako tak zwana partia buntu, jest dla niej tym lepiej, im w Polsce gorzej. A z prawicowego punktu widzenia, im bardziej lewicowa wladza, tym gorzej w kraju.
Stad tak bardzo niewygodna byla centroprawicowa pisowska wladza dla Konfy.
Przyjscie wladzy centrolewicowej daje wieksze szanse na utrzymanie stalego poparcia dla Konfy w granicach 10%
A twoj głos nic nie znaczy. Nawet gdybyś dysponował 10.000 glosów to wciąż nie mialbys zadnego wplywu na Polskę. Podstawy matematyki sie klaniają.

Jeden głos nic nie znaczy pomyślało 10 mln ludzi

Skończyłem czytać jak napisałeś że PiS jest antysystemowy. Przypomniałem sobie jak antysystemowo zamykał ludzi w domach i lasy w czasie pandemii, jak antysystemowo podpisywał zielone łady. Jednak, mimo długich wiadomości (które pewnie pisze ci Ale) stwierdzam żeś debil.
Zgłoś
Babosz 2025-03-01, 15:39
AnalAcrobat napisał/a:

Jeden głos nic nie znaczy pomyślało 10 mln ludzi
Skończyłem czytać jak napisałeś że PiS jest antysystemowy. Przypomniałem sobie jak antysystemowo zamykał ludzi w domach i lasy w czasie pandemii, jak antysystemowo podpisywał zielone łady. Jednak, mimo długich wiadomości (które pewnie pisze ci Ale) stwierdzam żeś debil.

Jesteś przykladem tego jak media skutecznie piorą mózg i przykladem tego jak media mogą najwiekszą głupotę wmówić wiekszosci spoleczeństwa.
Gdy mówię, że jeden glos nie ma znaczenia, to od razu rozmowca w necie odpowiada mi tekstem z telewizorka "a gdyby tak 10mln pomyślało"

Czy ty myslisz że jak ty nie pójdziesz na wybory to 10mln ludzi też z tego powodu nie pójdzie?!
A ile jest warte 1 złoty? Gdy ktoś ci powie że 1 zł to mało i wyrzuci do rzeki, to odpowiesz mu "a gdybyś tak wyrzucił 10 mln razy 1 złoty?"
Ale k🤬a nie wyrzuciłem 10 mln razy 1 złoty, tylko raz.
I nie idąc na wybory nie spowodowalem, że 10mln osób też nie poszło.

To co ci powyżej wyjasniłem, to tłumaczenie dla osmiolatka. Fakt że tego nie ogarniasz, to potęga mediów, ktore tak ci od lat klisze wbijają do głów, że powtarzasz bezmyslnie te frazesy w stylu "a gdyby tak 10mln ludzi pomyslało"

A co do antysystemowości pisu. PiS jest z pewnoscią najbardziej antysystemowe sposrod wszystkich ugrupowań w sejmie. Czy jest mocno antysystemowe? Nie. Ale pozostale ugrupowania nie są wcale antysystemowe, w tym konfederacja. (Antysystemowosc jest dobra w pewnych aspektach, w samej antysystemowosci jako takiej nie ma wartosci)

A jezeli dla ciebie tematem są takie zastepcze wrzuty i pierdołki jak zamykanie lasów, to trudno mi to w ogóle komentować. Jeszcze brakuje żebyś do kompletu dorzucił mordercze depopulacyjne szczepionki.

PiS został obalony przez polaczone sily Lewicy i Konfederacji. Ale PiS sam siebie w duzym stopniu obalił, bo nie potrafił się zreformować, nie potrafił wysłać w porę starego dziada Kaczynskiego na emeryturę i odrzucić takie glupie pomysly jak aborcja. Nade wszystko nie potrafił wykorzystać tvp, z ktorej powinien zrobic sprawne narzedzie propagandy prawicowej i konserwatywnej, a jedyne co pisowcy zrobili z tvp to kabaret kurskiego, ktory sam ich osmieszał.

Dzieki temu tvn i Michniki miały ułatwione zadanie.

A i jeszcze Zielony Ład. Nie chce mi się już rozwijać wątku. Powiem krótko. Jesteśmy w Unii i nie działa ona tak, że możesz sobie nie przyjmować i niepodpisywać tego co Unia tworzy.
Ani Orban ani Fico ani nikt inny nie odrzucił ZielonegonŁadu. Ponadto gdyby nie pisowcy to Zielony Ład wszedłby w restrykcyjniejszych formach.
Prawo veta jest tak skonstruowane w Unii że kraj ktory je stosuje traci. Najlepszym dowodem na to jest to, że w Unii nikt z niego nie korzysta, łacznie z Orbanem. A już zwlaszcza Zielonego Ladu nie oplacałoby sie nam verować. Veto to są koszty w postaci zawezenia zdolnosci budowania koalicji i utraty na innych polach korzystnych zapisów. Temat bardzo skomplikowany. Twoj dwukomorkowy umysl widzący swiat na czarno-bialo - i wierzacy w bajki w Konfederacji, że Polska jest taką potęgą w Europie, że może zawetować na całą Unię Zielony Ład - nie ogarnie tego
Zgłoś
C................i 2025-03-01, 15:51
CheeseBeluga napisał/a:

Widzę, że jest progres w narodzie. Jeszcze kilka lat temu byście tych ludzi nazywali Ukraińcami. Kolejne kilka lat i w końcu ludzie w Polsce zaczną rozumieć przyczyny konfliktu Ukrainy z Rosją. Powoli do przodu.

sram tak samo na kacapów jak i na widlarzy i wszystko co za Bugiem
Zgłoś
CheeseBeluga 2025-03-01, 18:17
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:

sram tak samo na kacapów jak i na widlarzy i wszystko co za Bugiem

Słusznie, ze wschodu nigdy nic dobrego do nas nie przylazło.
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-01, 20:45
Tak długo wisiała że spokojnie można było lecieć po sąsiadów i by wciągnęli ale , po co
Zgłoś
ArturLBN 2025-03-02, 0:31
Naszym życiem jest Rosja a miłość to uczciwość Putina Pana naszego króla i wladzcy
Zgłoś
C................i 2025-03-02, 9:47
CheeseBeluga napisał/a:

Słusznie, ze wschodu nigdy nic dobrego do nas nie przylazło.

zobaczysz teraz jaki żydek zełenstein będzie dla nas miły bo jankesy go pogonili to nagle teraz Polska będzie códowna a potem na nas nasra moim zdaniem teraz jest najlepszy czas na rozmowę o ekshumacjach póki banderenko jest w dupie swoją droga ale to są c🤬je nic to by ich nie kosztowało bo my nawet nie chcemy odszkodowania za to tylko przyznania się a ci dalej nie i tyle chochoł to jednak chochoł
Zgłoś
Gazi111 2025-03-02, 10:26
Nie było słychać jebniecia o glebę tak to byłoby piwko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie