Witajcie,
jak w temacie street food z Korei Północnej. Nie wiem jak skomentować na początku tych ludzi co się błąkają i chyba sami nie wiedzą gdzie mają iść. Wyglądają jakby ktoś im kazał tak zap🤬lać.
Niby taki tam hardcore, a jednak coś tam nagrywać mogą.
W 0:43 sec, akcent c🤬cki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Maderfakermen
Nie źródła wiedzy, a linku z definicją. Gdzie chciałeś definicji potocznego, slangowego określenia- w encyklopedii PWN?
@ sSQNn kiedy wysiada z auta w odbiciu szyby widać, że na torsie ma zamontowaną kamerę Go Pro i zbytnio się z tym nie kryje.
konto usunięte
2016-11-24, 3:08
konto usunięte
2016-11-24, 3:26
Przerażające. Dam sobie rękę uciąć, że 99% przechodniów to statyści, a budki z jedzeniem specjalnie zostały rozstawione na dzień przed wizytą tego gościa (muszą mówić gdzie idą i co będą robić). Tyle żarcia ile widać w tych budkach to nie ma łącznie w kilku wioskach, a nawet na niektórych osiedlach w stolicy. Pomimo tych wszystkich akcji mających na celu upiększenie Korei w oczach turystów widać, ze coś jest nie tak. Na wszystkich przemyconych nagraniach widać jaka tam panuje bieda z nędzą, jak ludzie pracujący w polu pilnowani są przez uzbrojonych żołnierzy. Oni tam jedzą kamienie i trawę. W stolicy jest minimalnie lepiej, ale tam mieszkają głównie osoby związane z rządem. Pomimo wszystkich ich przywilejów mają tam skrajny PRL.
@Insaner weź mi zdradź przepis na kamienie bo mnie zaintrygowałeś tym
@Abraxus raczej lewicy, bo tam panuje komunizm, republika socjalistyczna, mokry sen lewaka
konto usunięte
2016-11-24, 11:06
@qqqqqq
Widać, że politologię kończyłeś na osiedlowym trzepaku.
Fala głodu tam juz dawno mineła...te filmy gdy rzucaja dziecku kosci na ulicy itp to filmy sprzed 10-15 lat oczywiscie rozowo nie maja ale o niebo lepiej niz mieli dekade temu
konto usunięte
2016-11-24, 15:00
pewnie Kim Dzong Un w przebraniu jaja sobie robi
konto usunięte
2016-11-24, 15:40
czubek13131 napisał/a:
...kiedy wysiada z auta w odbiciu szyby widać, że na torsie ma zamontowaną kamerę Go Pro...
Nadawałbyś się do NCIS

kompletnie na to uwagi nie zwróciłem:]
konto usunięte
2016-11-24, 16:41