👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam taki sam rower, tylko z inną kierą, ale nic podobnego na nim nie umiem ;P
Cytat:
Same Shimano'chy!!
A jakąś inną firmę dla casual'i produkującą osprzęt rowerowy potrafisz wymienić?
Szybko googlaj!
Zaraz hipseterskie cioty to podchwycą i stwierdzą, że ostre koło jest już zbyt mainstreamowe i przerzucą się na holendry i jubilaty

Coś pięknego
Wiem jakie to trudne na dobrym sprzęcie a co dopiero na takim "antyku" Propsy.

Piwko leci, film pierwsza klasa.
Po pierwsze chłopak ma do siebie dystans i wstawił też nieudane próby (no w końcu to sadistic
) z drugiej strony jest dobry w tym co robi, co widać na załączonym obrazku. No i podkład muzyczny to też plus
Oby więcej takich filmów
Po pierwsze chłopak ma do siebie dystans i wstawił też nieudane próby (no w końcu to sadistic

Nie jeden "góral" za 1k by się rozwalił przy takich manewrach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie