👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Czajol3
Pokaż co ty potrafisz. :] Bo myślę, że conajwyżej dłubać palcem w nosie. K... takie życzenia to jest typowo polskie. Oby tobie odcięli internet, bo pewnie to największa dla ciebie mordęga.
Pokaż co ty potrafisz. :] Bo myślę, że conajwyżej dłubać palcem w nosie. K... takie życzenia to jest typowo polskie. Oby tobie odcięli internet, bo pewnie to największa dla ciebie mordęga.

Nie mam nic do ludzi którzy lubią tak jeździć, tylko niech robią to późno w nocy gdy drogi są puste.
Ja preferuję autka.
Ja preferuję autka.

w polsce chlopaki przynajmniej zakladaja jakies buzzery,zbroje i zolwie a tam czysty hardcore w koszulkach

zuku73 napisał/a:
Tak naprawde nikogo tu nie znasz, nic nie wiesz o niczyim życiu a Twoj komentarz ocieka takim kretynizmem ze nic nie wnosi do tematuFajnie jeżdżą tylko chodzi o to, ze narazaja innych bo droga nie jest tylko ich. Wiec przestan zgrywac frajera i wielkiego obronce zwierząt bo jak to ich pasja to niech sobie jezdza na pustych drogach
Swoim komentarzem pokazujesz jak tepym smieciem jestes.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie