👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po prostu pokazali,że Polska jest tak dobra że może wygrać nawet do góry nogami

qyk napisał/a:
Monako gra w Euro w grupie A ??
polandball komiks ziom

Dla waszej informacji, te "Monako" to tzw. Polanball. Proponuje sprawdzić w googlach. Swego czasu bardzo fajny i zabawny mem na temat Polski i dopiero później przekształcił się w mema globalnego.
Kaśka napisał/a:
Co?
![]()
Lepiej powiedz co masz w podpisie.
Vaes, a Ty hamuj język.

@wszyscy, którzy czepiają się flagi
Ojej, jacy z was wielcy patrioci.
A o polandballu, to nigdy nie słyszeli, bo w końcu wszystko co z zagranicy, to czyste zło i pogaństwo.
Ojej, jacy z was wielcy patrioci.

A o polandballu, to nigdy nie słyszeli, bo w końcu wszystko co z zagranicy, to czyste zło i pogaństwo.

qyk napisał/a:
Monako gra w Euro w grupie A ??
bo to jest pokebool
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie