Miła dla uszu prezentacja (chyba amerykańców) broni palnej, w celu zwiększenia wiedzy o budowie broni dla potencjalnych morderców/ terrorystów/ ludobójców. Daj obywatelom dostęp do broni w celu obrony osobistej, a oni ponapieprzają w powietrze. Akcja od 0:50 Enjoy!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Ja nie wiem jak, ale chcę m4 albo m16, ciekawe czy uda mi się je kiedyś kupić na jakimś 'markecie'
@up to raczej drum and bass. Ale i tak nadal nie lubicie dubstep'ów ;]
chcecie sobie postrzelać "na żywo" polecam asg, poszukajcie sobie na necie fajny sport.
@Up
Powiedz to panom walczącym podczas WW2. Ty pewnie nawet nigdy nie strzlaleś z prawdzwiej broni heh... Nie COD się nie liczy
Powiedz to panom walczącym podczas WW2. Ty pewnie nawet nigdy nie strzlaleś z prawdzwiej broni heh... Nie COD się nie liczy
U nas masy bolesną śmierć od kosy, tam humanitarną kulkę w łeb. Tak, nigdy nie dostałem kosą. Koleżka tak -_-
W ciągu 30 sekund wystrzelał więcej amunicji niż cała polska policja na strzelnichach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie