Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Strzelane kości piszczelowej
konto usunięte • 2014-05-07, 17:53
Po ponad 8 miesiącach trzymania gwoździa śródszpikowego w piszczeli można zaobserwować taki oto efekt.
Zaznaczam że kość nie jest zrośnięta w dalszym ciągu.
materiał własny

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-05-08, 0:21 10
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 1:01 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sensualna 2014-05-08, 9:15 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
1q2wwww 2014-05-08, 9:22 2
Zapraszam do kliniki w Bieruniu. Poczytaj, ich renomy nie muszę raczej przedstawiać. Amputacja to decyzja zmieniająca życie, wiec na chociaż jedna wizytę mógłbyś tam pojechać.
Zgłoś
idymy 2014-05-08, 10:06
Niestety ludzie nie doceniają zdrowia, ja aktualnie walczę z niedokrwieniem prawej nogi, wysiadły mi dwie tętnice, lekarze niestety nie wiedzą dlaczego, czy na skutek urazu, czy po prostu..
Jedni stwierdzili usidlenie tętnicy podkolanowej a inni chorobę Bergera.. jedyne w czym są zgodni to, że nic z tym już nie można zrobić.

Także wielki szacunek Kolego dla Ciebie za odważną decyzję, ja powoli zaczynam się też oswajać z myślą kalectwa lecz dopóki walczysz jesteś zwycięzcą : )
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 10:28
hahahah idiota strzela tak pewnie od kilku miesięcy i sie dziwi sie że kość nie zrasta
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 10:33 10
Vanitas007 napisał/a:

Zapraszam do kliniki w Bieruniu. Poczytaj, ich renomy nie muszę raczej przedstawiać. Amputacja to decyzja zmieniająca życie, wiec na chociaż jedna wizytę mógłbyś tam pojechać.

Byłem w Bieruniu dwa razy, odwiedziłem ponad 10 różnych specjalistów (nie tylko Polskich). Paru z nich powiedziało, że jest nadzieja na wyleczenie ale efekt jest mocno niewiadomy i pewne jest to, że nie będzie takiej sprawności jaką da mi proteza. Zamiast stawu skokowego zrobiła się masa kostna, nie mogę ruszać stopą i do tej pory mam rany z kośćmi na wierzchu. Wydaje mi się że podejmuję słuszną decyzję i jak najszybciej wrócę do normalnego życia, bo mimo mojego dobrego samopoczucia w obecnej sytuacji jest to swego rodzaju koszmar.
Zgłoś
andrzejrobert75 2014-05-08, 11:09 1
Pojedź do znachorki do tarła, w woj lubelskim, serwinka na nią mówią,
Zgłoś
Dzoyo 2014-05-08, 11:19 1
Po amputacji jebnij się w łeb pozostałością
Zgłoś
tomini 2014-05-08, 11:32 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 11:54
Sam mam gwóźdź śródszpikowy i 3 śruby, ale moja noga zrosła się po 3 miesiącach całkowicie, trzeba tylko pilnować diety i nie przesadzać z alkoholem
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 11:57
No to babka do końca życia się nie wypłaci za to co zrobiła.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 12:28 2
Zgłoś
marekqat 2014-05-08, 12:58 4
Zgłoś
SuchyArbuz 2014-05-08, 13:16 1
Szkoda mi Cie chłopie. Też jeżdżę motocyklem, i nie wyobrażam sobie jakby wyglądało moje życie po utracie jakiejkolwiek kończyny. Trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem