Troche zbierania materiału, pare godzin ustawiania i oto efekt. chuineczka:)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to kicha jest a nie choinka, nawet nie przypomina gdyby nie czapka. i te browce czerwone, niebieskie a choinki są zielone.
up.up.
A i tak dużo jeszcze by wymieniać...
- Puszki puste (już pomijam picie z blaszki)
- Na samym dole to chyba z kosza wygrzebane, bo tam już zupełna dowolność...
- Te napoje to może stały koło prawdziwego piwa...
Efekt waszej pracy zespołowej jest żenujący.
Wesołych świąt.
i do tego same sikacze z puszki, no jest się czym chwalić.
Ja zamiast ustawiać choinkę pogniotłem kiedyś sporą ilość puszek, zapakowałem w pudełko, obwiązałem wstążką i dorzuciłem kartkę z życzeniami dla złomiarzy. Po 15 minutach prezentu już nie było.
Może i pomysł nie jest zacny, ale przynajmniej ktoś się ucieszył i było to na bank lepsze niż to co Ty zrobiłeś.
PS. Nie zbieram puszek. Opróżniam je.
Pijactwo wstręstne

.
konto usunięte
2012-12-19, 15:55
dużo chodzenia żeby do kompletu i w tak dobrym stanie puszki znaleźć?
Jako, że jesteśmy w temacie choinek studenckich, więc chciałbym pochwalić się także swoją. Choineczka miała swoją premierę 3 lata temu, jednakże nie było okazji się nią pochwalić.
Jako, że masa tutaj "pionowych" choinek, postanowiłem nieco urozmaicić ową dekorację na biurko.
Moja pierwsza "upka", więc proszę o wyrozumiałość
Materiał własny, więc po tagach nie ma prawa być.
konto usunięte
2012-12-19, 15:56
Noo taaak najlepiej shejtować. Każdy robi tak jak potrafi i na swoje możliwości. Przyznaje choinka, którą podesłaliście jest lepsza my jednak wybraliśmy taką opcję.
Co do samego piwa mówicie, że szczyle a pewnie sami pijecie to co na zdjęciu.
konto usunięte
2012-12-19, 16:15
mi zostało za dużo miesiąca na koniec wypłaty, także świąt i choinki w tym roku nie będzie. Wesołych
konto usunięte
2012-12-19, 16:27
wszedłem napisać hejta ale już są
JUż sram tymi tekstami "to moj 1 temat" "prosze o wyrozumialosc" - chcesz wyrozumialosci to idz na parade równości.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2012-12-19, 18:22
Velture napisał/a:
hcesz wyrozumialosci to idz na parade równości.
Polecasz?
Powiało hipokryzją nie?
konto usunięte
2012-12-19, 19:06
Jakby były pełne to by miało większą stabilność.
Chciałeś błysnąć tym ,że dałeś cytat mojego postu robiąc w nim błąd czy tym ,że dajesz screen mojego postu napisany W CZYIMŚ TEMACIE ,który to temat trafił do sucharów?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !