📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

boogeyman napisał/a:
Łatwo się dostać na SIMR. Wielki szacunek miałbym do niego jakby był na wydziale automatyki i robotyki. A tak to tylko zwykły przeciętniak
![]()
łatwo się dostać, trudniej skończyć

Ja bym powiedział, że to nie jest błąd przy programowaniu wrzutnika (tak jak ktoś wcześniej sugerował) tylko serwisant specjalnie tak go zaprogramował żeby sobie za darmo kawę pobierać z automatów które obsługuje. Ten automat pewnie nie ma w wymienionych bilonach 5gr więc gość uznał, że to bezpieczny nominał na taki myk, a ktoś go przypadkiem odkrył.
Ej, serio to jest student? Czyli, ze on ma więcej niż 19 lat tak? Że to jest dojrzały mężczyzna, który po skończeniu studiów podejmie jakąś poważną prace? Gad dem. Przynajmniej sami sobie produkujemy tanią siłe roboczą, bo później studenciaki same się będą prosic o byle jaką prace.
Podniecają się jak złomiarze którzy ukradli 1 kg miedzi z pociągu. Zwyczajna kradzież. Coś w stylu "mogę to wziąć ze sklepu bo pani sprzedawczyni nie patrzy."

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie