Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Student i profesor
konto usunięte • 2014-06-13, 15:06
Sesja, egzamin wchodzi student:
Profesor i docent egzaminują:
- Proszę wybrać pytanie, tu leżą karteczki. Tylko jedno pytanie.
Student wybiera, czyta, wzdycha smętnie.
- No, niestety... a mógłbym spróbować jeszcze raz?
Docent niespokojnie się kręci. Prof.:
- Proszę...
Student wybiera, czyta, widać że znowu pudło.
- ... a czym mógłbym jeszcze raz?
Prof.:
- Proszę (docent nie wierzy w to co widzi)
Student, losowanie, czyta ... po minie już widać, że znów to samo...
- ... ... ... a ... czy ... m... mógłbym jeszcze raz spróbować?
Prof.:
- Proszę (docenta mało szlag nie trafi)
Losowanie ale tym razem.. znowu dupa... odkłada karteczkę.
Prof.:
- Pan da indeks. (Docent myśli - ha, ha no w końcu, pała jak nic !!!)
Profesor wpisuje. Student patrzy i nie wierzy. Nie czeka tylko wychodzi, wybiega wręcz.
Docent:
- Panie Profesorze oszalał Pan? dal Pan temu studentowi 3 minus!?!
Profesor:
- Czegoś szukał znaczy coś umiał...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
juzekmotyka 2014-06-13, 23:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sinecod 2014-06-13, 23:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ocwpzw 2014-06-13, 23:53 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-14, 0:11
@nowynick To jest zaliczenie przez zaliczenie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-14, 0:22 1
@ocwpzw

No widzisz, to Ty to wiesz, ale 99% licealistów bez celu w życiu tego nie wie. Przede wszystkim chodzi mi o to że należało by coś takiego wprowadzić i spopularyzować. Żeby było zebrane w jedno i po poprostu popularne żeby ludzie chcieli tam iść.

A pro po przemian po 89.

W Stanach Zjednoczonych w zeszłym wieku, podjęto plan dzięki któremu de facto USA miało stać się większą potęga od ZSRR, w którym była masa naukowców i dzięki temu było daleko daleko przed Stanami.

Postanowiono że każdy młody chłopak i dziewczyna ma iść na uniwersytet no i udało im się to i dzięki temu wskoczyli na wysoki poziom społeczeństwa.

To samo stało się na Zachodzie Europy. Wszyscy młodzi szli w Niemczech na uniwerki, a w pracach fizycznych stały się luki, dlatego musieli sobie gastabaiterów naściągać.

Bo żeby kraj skoczył w górę, to każdy musi się edukować, a wolne miejsca trzeba zapełnić imigrantami żeby nie było kryzysu.

To chyba logiczne, żeby ktoś mógł robić białą robotę, potrzebni są niewolnicy. Niewolnictwo nigdy nie zostało zlikwidowane - zostało ucywilizowane.

Teraz Polska przeżywa ten okres - młodzi na uniwerki, a za nich mają pracować cudzoziemcy... ale wydaje mi się że u nas ten przewrót wychodzi niezbyt pomyślnie ;/
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-14, 0:35
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-14, 0:36
Autor chyba poszedł pierwszy raz na wykład i usłyszał ulubiony żart wykładowców powtarzany co zajęcia do bólu.
Zgłoś
Krak 2014-06-14, 8:49
sadams napisał/a:

- Panie Profesorze oszalał Pan? dal Pan temu studentowi 3 minus!?!

Komponował to to musiał niezły analfabeta, pewnie książki w życiu nie przeczytał a matura to taka stara baba.
Szkoda, że student też nie pojechał z wielkiej litery

nowynick napisał/a:

takie rzeczy tylko na prywatnych uczelniach, ale kawał przedni. Piwo.

Komentarz takiego co dupie był i G widział.
W niepublicznych uczelniach (tzw. prywatnych) praktycznie nie ma docentów (sprawdź co to jest)
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-14, 10:19
Zgłoś
Gadula94 2014-06-15, 2:10
Piszecie tutaj, że takie kwiatki się nie zdarzają a ja studiuje ledwo rok i na co drugim przedmiocie się zdarzają takie jajca. Na jednym zaliczeniu gościu powiedział, że do niego nie trzeba chodzić na wykłady tylko trzeba przyjść na zaliczenie a na zaliczeniu powiedział, że kto che 3 ma napisać na kartce "reflektuje na ocene 3" z 230 osób zostało tylko 6. podobno potem tak dobił jeszcze do 4. Nie wspomnę już nawet o kartkówkach których nie pisałem bądź pisałem ale nic nie napisałem a potem się okazuje że mam same 4 i 3. A i tak najlepszy jest gosciu ktory co roku uwala dokładnie 30 osób na 1 terminie. A prawda jest taka, że tak się dzieje tylko dlatego iż profesorzy mają nas głemboko w duppie i wolą przepuścić studentów niż sie potem z nimi męczyć.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-15, 18:38
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-16, 18:20
i modlitwa studentów "sinus cosinus daj boże trzy minus" się spełniła
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem