👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petru23 napisał/a:
@up
ludzie? ja tam widzę bydło w dresach i kominiarkach...
Czemu obrażasz własną matkę? ;/

Profesor12 napisał/a:
Wyszków przeprasza...
Za Ciebie. Wiemy, przyjmujemy przeprosiny.
Odkładam "muzykę" ad acta, ale qrwa ludzie o xuj wam chodzi?
Siedzą przed kompem - źle,
robią jakąś tam grzanę bez krzywdy - źle,
kopią pedała - źle,
podpalają tęczę - źle,
wkręcają policję - źle.
To co te dzieci mają qrwa robić się pytam???
Siedzą przed kompem - źle,
robią jakąś tam grzanę bez krzywdy - źle,
kopią pedała - źle,
podpalają tęczę - źle,
wkręcają policję - źle.
To co te dzieci mają qrwa robić się pytam???

A ja tam widzę ludzi, którzy potrafią się zorganizować i dobrze bawić. Nic szczególnie złego nie robią, nikomu krzywdy nie robią a wy na nich psy wieszacie. Jeżeli będzie trzeba wyjść na ulice, przeciwstawić się rządowi to oni to zrobią. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
krzak1945JP napisał/a:
petru23 bydlo to twoja stara i stary parowo
O, i mamy idealny przykład kretyna.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie