Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Koleś swoim Subaru srogo pop🤬la po Szwajcarskiej autostradzie, potem piękną drogą wśród gór, na której JEST ASFALT. Oglądając to zadziwił mnie poziom jazdy i jeszcze bardziej utwierdziłem się w przekonaniu, że nigdy w Polsce nie będzie takiej kultury na drogach jak w krajach niemiecko-języcznych. Wg przepisów ruchu drogowego lewy pas cały czas ma być wolny - kolesie mimo, że pop🤬lają po 170km/h, jadą cały czas prawym pasem. Zemdlałem ostatecznie jak w 1:51 koleś w srebrnym samochodzie usunął mu sie z pasa z własnej woli, żeby przejechał szybciej. W Polsce trzeba by było czekać aż sie miną albo trąbić na tumana. Muzyke da sie przezyc.

Ktoś zauważył rowerzyste w 0:50 w drugim filmie?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-12, 23:28 1
iceman_ napisał/a:

to ja nie wiem, może mam jakiegoś farta ale codziennie robie ~70km po S7 i 3razy w miesiącu jakaś dłuższa trasa i jak dla mnie nie jest tak źle tempomacik i można usnąć, a czasem to nawet się ciesze że jakiś janusz nie chce zjechać, bo jest co robić

To podziel się swoim szczęściem.
Ja robię 600 km dziennie i takich Januszy mam co chwilę... Na A4. A2, A1, S1, S7, S11, wybierz którą chcesz lewy pas musi być zajęty.
Zgłoś
hpiotrekh 2014-02-13, 0:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 2:17
Film jest przyspieszony baranki....
Zgłoś
Dildowagins 2014-02-13, 12:08
W porównaniu z szarością dnia codziennego w mieście te widoki wyglądają jak nieistniejące.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 19:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-14, 13:30
Subskrybuję kanał Gościa, nazywa się sIIcAnton, niestety rok temu przestał wrzucać Swoje filmiki na YT (a robił to regularnie)... Dużo ludzi spekuluje, czy coś mu się nie stało (a może po prostu mu się to znudziło).

Tak co do tematu: Subaru + Szwajcaria + Trance w głośnikach ... czysta poezja
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem