Film mojej ekipy opowiadający o świecie jednej ze "skrajnych" subkultur. Miłego wieczoru.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-02-13, 11:41
nudne mimo, że fajnie zrobione
konto usunięte
2013-02-13, 11:46
no właśnie ja trochę nie kumam, że to jest niby o gimbo-pancurach, co "ćpią acodin i wszczykują marihuanie" ?! To jest ta nowa subkultura ? Po drugie, nie wiem czy to tylko mój problem, ale dialogi są bardzo niewyraźne. Mnie jakoś film nie przekonał, nie zrozumiałem ani akcji, ani przesłania.
konto usunięte
2013-02-13, 11:49
Co to za Pedalska Subkultura
konto usunięte
2013-02-13, 12:13
Zaliczenie z podstaw filmu i fotografii

?
konto usunięte
2013-02-13, 12:55
hahaha!! dobre xd skrajne subkultury xd jaki punki i ta pseudo-huliganka to skrajne to co powiecie o gothach,cyber-punkach i innych dziwach ;]
Ścierwo to zrobili Twoi rodzice.
To że dobrze zmontowane i nieźle sfilmowane to już pewnie wiecie. Ciekawi mnie sprzęt jakim to zrobiliście. Co do gry aktorskiej to mogło być znacznie lepiej momentami chociaż i tak w porównaniu z podobnymi produkcjami nie macie czego się wstydzić.
minusator napisał/a:
To że dobrze zmontowane i nieźle sfilmowane to już pewnie wiecie. Ciekawi mnie sprzęt jakim to zrobiliście. Co do gry aktorskiej to mogło być znacznie lepiej momentami chociaż i tak w porównaniu z podobnymi produkcjami nie macie czego się wstydzić.
dobry aparat w trybie kamery + statecznik z dwu rurek
konto usunięte
2013-02-13, 17:24
Po ZMWie w tych strojach i imagem to swobodnie lataliście chyba dlatego, że w ręku byla kamera;)
Co za rzeźnia - wygląda, jak filmik propagandowy Ryszarda Nowaka. Z realiami z lat `90.