Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
konto usunięte 2013-02-13, 11:41
nudne mimo, że fajnie zrobione
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 11:46 3
no właśnie ja trochę nie kumam, że to jest niby o gimbo-pancurach, co "ćpią acodin i wszczykują marihuanie" ?! To jest ta nowa subkultura ? Po drugie, nie wiem czy to tylko mój problem, ale dialogi są bardzo niewyraźne. Mnie jakoś film nie przekonał, nie zrozumiałem ani akcji, ani przesłania.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 11:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zombi 2013-02-13, 11:50 2
Co to za Pedalska Subkultura
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 12:13 2
Zaliczenie z podstaw filmu i fotografii ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 12:55 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
inna91 2013-02-13, 13:47
hahaha!! dobre xd skrajne subkultury xd jaki punki i ta pseudo-huliganka to skrajne to co powiecie o gothach,cyber-punkach i innych dziwach ;]
Zgłoś
Zielka 2013-02-13, 14:04
Zgłoś
Azazel91 2013-02-13, 14:32 4
Zgłoś
steel002 2013-02-13, 15:18
Ścierwo to zrobili Twoi rodzice.
Zgłoś
minusator 2013-02-13, 15:57
To że dobrze zmontowane i nieźle sfilmowane to już pewnie wiecie. Ciekawi mnie sprzęt jakim to zrobiliście. Co do gry aktorskiej to mogło być znacznie lepiej momentami chociaż i tak w porównaniu z podobnymi produkcjami nie macie czego się wstydzić.
Zgłoś
gustav665 2013-02-13, 16:33
minusator napisał/a:

To że dobrze zmontowane i nieźle sfilmowane to już pewnie wiecie. Ciekawi mnie sprzęt jakim to zrobiliście. Co do gry aktorskiej to mogło być znacznie lepiej momentami chociaż i tak w porównaniu z podobnymi produkcjami nie macie czego się wstydzić.

dobry aparat w trybie kamery + statecznik z dwu rurek
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 17:24 1
Zgłoś
panchamityle 2013-02-13, 17:25
Po ZMWie w tych strojach i imagem to swobodnie lataliście chyba dlatego, że w ręku byla kamera;)
Zgłoś
Pogrom 2013-02-13, 17:38
Co za rzeźnia - wygląda, jak filmik propagandowy Ryszarda Nowaka. Z realiami z lat `90.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem