Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Yolanda 2024-10-19, 15:24 2
CzerstWybut napisał/a:

Ciekawe ile dostaje socjalu rom bez nogi?

Bez nogi dostaje (og)rom. Dziękuję za uwagę, miłego weekendu życzę.
Zgłoś
Ryju1983 2024-10-19, 15:56
AlbertoNihilo napisał/a:

Co on jej dał w końcu, że ta oddała?

Gdyby twój ojciec tego użył to nie zadał byś tego pytania.
Zgłoś
mazga50 2024-10-19, 18:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zuwalsky 2024-10-19, 19:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-10-19, 19:53
Zgłoś
Zinou0 2024-10-19, 20:34
PabloSkills napisał/a:

A wiecie jak robi Rom?
Rom nie robi.

CD-ROM
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-20, 5:55
Velture napisał/a:

Na bank więcej niż Polak bo ja nie dostaję ani grosza.

Jak tam, tylko noga Ci zgniła i reszta jest ok? Kikut się ogarnął w końcu? Długo mnie tu nie było, więc nie mam żadnych apdejtów.
Zgłoś
Belweder 2024-10-20, 13:37
Zgłoś
JohnyByrd 2024-10-20, 14:41
PePetto napisał/a:

Granat byłby idealnym prezentem, choć prezerwatywa też by mogła zatrzymać rozmnażalnictwo.

Tu jednorazowe prezenty nie rozwiążą problemu. Tu trzeba program zrealizować. Na przykład znany akwarelista miał program wsparcia Romów, niestety nie został on ukończony. Ale to był właściwy kierunek.
Zgłoś
SokZtućka 2024-10-23, 17:50
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem