Jakiś głupi c🤬j dowala się do chłopaków na torze.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-10-05, 19:00
Ech... Agresja rodzi agresję. Zamiast wyjeżdżać od razu z ryjem i siekierką to się można dogadać. Panowie chcą jeździć, a my chcemy żeby było cicho. No to umówmy się jakoś, postawimy ekrany akustyczne (chociażby w formie zasadzenia żywopłotu) albo nagłośnimy problem i niech władze się postarają o ekrany z prawdziwego zdarzenia.
Patrząc po nastawieniu obu stron, to jedni będą jeździć, a drudzy zaczną to utrudniać, np. wysypując/stawiając coś na torze.
konto usunięte
2012-10-05, 19:05
Gdzie jest ten tor wie ktoś może ?
konto usunięte
2012-10-05, 19:12
Wszyscy tutaj jacy tolerancyjni dla motocyklistów, jakby wam pierdzieli pod oknami to byście zmienili płytę.
konto usunięte
2012-10-05, 19:15
No swoją drogą dziadek ma trochę racji. Przynajmniej nie awanturuje się jak jakiś pojeb tylko normalnie z nimi rozmawia.
konto usunięte
2012-10-05, 19:17
konto usunięte
2012-10-05, 19:17
Jeśli tor jest przeznaczony tylko dla RC to tych motocykli tam nigdy nie powinno być, ale nie wiem jak wygląda statut tego toru.
konto usunięte
2012-10-05, 19:18
furion napisał/a:
I co z tego że tor dla zabawek ? Fajny tor to czemu nie pojeździć na motorze ? Jak puszcają te śmieszne zabawki to one też coś tam hałasują a taki ślązak nie wyjdzie wtedy i nie będzie nic gadał bo go po prostu wyśmieją. Koleś po prostu jest upierdliwy. Fajny tor i niech sobie jeżdżą ile wlezie. Jak się tam budowali to wiedzieli na co się piszą. Chyba że tor był później, to mogli po prostu wyrazić spreciw. A teraz to mogą co najwyżej stękać że im źle i nie dobrze.
Czy ty w ogóle widziałeś taki samochodzik RC ? Gdzie taki hałas w porównaniu to tego pierdzącego gównienka ? Jeżeli tor jest tylko i wyłącznie dla samochodzików RC to tylko samochodziki RC mogą z niego korzystać, koniec kropka. Jeżeli widzę fajną ścianę na ulicy to nie wychodzę z gnatem i nie strzelam do niej, tylko zapieprzam do strzelnicy bo tam jest do tego miejsce.
konto usunięte
2012-10-05, 19:23
zajebia ći z mocy facet
chcialbym jeszcze dodac ze nie popelnia bledow ten ktory nic nie robi a z tego co widze to tu sami nie omylni
ja bym na miejscu tego dziadka porozrzucał kawałki szkła imiałby chłopina cisze ja tak zrobiłem u siebie bo też przyjeżdżali autami z głosnymi wydechami palili gume itp ale o 6 rano to była przesada a teraz to tylko słysze szum wiatru hehehe
konto usunięte
2012-10-05, 20:24
hahaha miecz samurajski made my day