Jakiś głupi c🤬j dowala się do chłopaków na torze.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Ech... Agresja rodzi agresję. Zamiast wyjeżdżać od razu z ryjem i siekierką to się można dogadać. Panowie chcą jeździć, a my chcemy żeby było cicho. No to umówmy się jakoś, postawimy ekrany akustyczne (chociażby w formie zasadzenia żywopłotu) albo nagłośnimy problem i niech władze się postarają o ekrany z prawdziwego zdarzenia.
Patrząc po nastawieniu obu stron, to jedni będą jeździć, a drudzy zaczną to utrudniać, np. wysypując/stawiając coś na torze.
Patrząc po nastawieniu obu stron, to jedni będą jeździć, a drudzy zaczną to utrudniać, np. wysypując/stawiając coś na torze.
Wszyscy tutaj jacy tolerancyjni dla motocyklistów, jakby wam pierdzieli pod oknami to byście zmienili płytę.
No swoją drogą dziadek ma trochę racji. Przynajmniej nie awanturuje się jak jakiś pojeb tylko normalnie z nimi rozmawia.
Jeśli tor jest przeznaczony tylko dla RC to tych motocykli tam nigdy nie powinno być, ale nie wiem jak wygląda statut tego toru.
chcialbym jeszcze dodac ze nie popelnia bledow ten ktory nic nie robi a z tego co widze to tu sami nie omylni
ja bym na miejscu tego dziadka porozrzucał kawałki szkła imiałby chłopina cisze ja tak zrobiłem u siebie bo też przyjeżdżali autami z głosnymi wydechami palili gume itp ale o 6 rano to była przesada a teraz to tylko słysze szum wiatru hehehe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie