Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-07-13, 0:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-13, 1:18 1
U mnie to by te małe gówna latały po ścianach. Nawet jeden lot na ścianę by wystarczył. ]
Zgłoś
trancformation 2010-07-13, 2:02
co tam widzisz? - gówno
hahaha
Zgłoś
serdel1 2010-07-13, 7:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-13, 11:20
Zgłoś
Apiro 2010-07-13, 11:30 2
Zgłoś
dymion 2010-07-13, 12:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-13, 18:25
jebnij matke z buta
nie żałuj sobie bracie
kopnij ojca w p🤬de
niech spadna mu gacie
Zgłoś
Asmodea22 2010-07-13, 22:37 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-13, 23:04
Powiem krotko... jakby mi obca baba przyszla do domu w ktorym sie wychowuje i zaczela warunki stawiac i zamykac mnie we wlasnym pokoju we wlasnym domu... dostalaby odemnie po ryju... domyslam sie co czuje ten dzieciak pomimo tego ze jest glupi to na swoj sposob idzie sie z nim dogadac napewno..
Zgłoś
apo5 2010-07-14, 15:29
To jak będziesz miał swoje dzieci i będą się tak zachowywały (czego oczywiście nie życzę) to zobaczymy czy będziesz się z nimi dogadywał czy po prostu pas pójdzie w ruch
Zgłoś
Explo 2010-07-15, 12:59
Kiedyś metodą wychowawczą spinało się spodnie.
Zgłoś
Sebeq91 2010-07-15, 17:14
Kiedyś za komuny, każdy dostał czasem pasem po tyłku, bywało gorzej, a czy wtedy istniało coś takiego jak dresiarstwo czy jp i emo? Z opowiadań mojego dziadka wiem, że dostało się pasem po tyłku i był spokój i nie było takiego cwaniastwa gnoi takich jak ja. Mimo, że sam jetem młody, już teraz będe wiedział jak wychować swoje dziecko.
Zgłoś
r4dzik 2010-07-16, 20:54
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-16, 22:29
Wszyscy jesteście nienormalni. Jak można bić własne dzieci? Trzeba je umieć wychować jak są jeszcze małe tak żeby nie trzeba było stosować wobec nich takich metod. Mnie ani mojej siostry rodzice nigdy nie uderzyli, a nie wyobrażam sobie, żeby któraś z nas zachowała się w ten sposób. Są inne metody wychowawcze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem