👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
luxpiotr napisał/a:
To jest jakiś show czy oni na poważnie?
Show???
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Show???
i kolejne show pokazałeś k🤬a brawo, pomyliłeś sadola z forum dla autystów

Co ten Krokodyl robi z ludzi, tak to jest jak powierzasz przetargi na szpryce na wojska indyjskim urzędasom, przej🤬i pieniądze na Pervitim i musieli robić zapasy po taniości w ruskiej melinie

Tak się dzieje jak się jest w sojuszu z USA mózg Ci się wygotowuje i zostaje bagno
Lobo24 napisał/a:
Parady LGBT są coraz bardziej pop🤬lone.
A kiedy były tylko chociaz pop🤬lone? Parady lgbt to zjazdy pedofilow z ich jeszcze bardziej chorymi psychicznie wyznawcami lewicy.
Z takim wojskiem każde starcie wygrane. Wrogowie poprostu p🤬lną ze śmiechu
Chyba nikt mu nie powiedział, że z tego można strzelać.
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie