👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
supermoto, żadne crossy. krajobraz bardzo skandynawski. obejrzałem z zaciekawieniem do końca

@Mistrzu4 gratuluję idioto pomysłu jazdy w krótkim rękawku i krótkich spodenkach.. chciałbym ciebie niedługo zobaczyć na hardzie, wtedy zapamiętasz że tak się nie robi..

wlatca852 napisał/a:
@Mistrzu4 gratuluję idioto pomysłu jazdy w krótkim rękawku i krótkich spodenkach.. chciałbym ciebie niedługo zobaczyć na hardzie, wtedy zapamiętasz że tak się nie robi..
Za to ja znalazłem twoje zdjęcie idioto! bez hejtów plz

Trochę metalowej linki przy jednym słupie trochę przy drugi i materiał na harda gotowy

juz sam tytuł rozwala - super niedorozwoje - albo przychlasty - jak kto woli
Po tekście "Miastowe chuligany ..." spodziewałem się paru skinów bijących cyganów albo coś w ten deseń, a nie takiego plebsu na motocyklach.
Na motocyklu super się jeździ, ale ogląda się fajnie tylko wypadki. Taka prawda.

@hellmartin
ale z Ciebie Gamoń
to nie crossy - poczytaj trochę o supermoto
ale z Ciebie Gamoń

to nie crossy - poczytaj trochę o supermoto
wlatca852 napisał/a:
Zauważ że krótkie spodenki miałem tylko przy nagrywaniu intra gdzie nie osiągnąłem nawet 30km/h. Reszta trasy jest nagrana w odpowiednim stroju. No i jednak mam tą nadzieje, że nie zobaczycie mnie na hardzie. Pozdrawiam!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie