Pan Wojtek przedstawia swoje poglądy na antenie superstacji.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Ciekawe co lub kogo by nasi wspaniali obywatele obwiniali, gdyby Ż__ów nie było
juki napisał/a:
Lewus detected.
Jestem Lewicowcem i jestem z tego dumny .
w telewizji nie chodzi o to kto jest mądrzejszy od kogo, chodzi o to żeby swoja głupotę ubrać w takie słowa aby wyglądało ze człowiek jest mądry w tym co mówi, a ten film jest idealnym dowodem
Redaktor miał rację o tyle, że ten człowiek nic konstruktywnego nie powiedział. Rządzą nami Ż__zi? Cóż, no znajdzie się paru, jak chociażby pan minister Vincent-Rostowski którego pochodzenie jest taki właśnie, a nie inne. Tyle, że nie to jest przyczyną słabości tego wicepremiera, a jego ignorancja.
Tymczasem człowiek ten jest ograniczony, bo powiela błędy. Również jest skrajnym ignorantem. Gdyby nie był, zauważyłby, że akurat Superstacja ma dość obiektywny, otwarty i wydawałoby się prawicowy profil. Po co szargać łamy tej stacji która umiarkowanie spełnia swoją rolę społeczną gdy na horyzoncie mamy inne, znacznie gorsze pod tym względem? I to pomijając już, że tak na prawdę komentarz w takiej formie nie trzyma nawet poziomu szmatławego, nawet gdyby niósł ze sobą jakąś prawdę.
Tymczasem człowiek ten jest ograniczony, bo powiela błędy. Również jest skrajnym ignorantem. Gdyby nie był, zauważyłby, że akurat Superstacja ma dość obiektywny, otwarty i wydawałoby się prawicowy profil. Po co szargać łamy tej stacji która umiarkowanie spełnia swoją rolę społeczną gdy na horyzoncie mamy inne, znacznie gorsze pod tym względem? I to pomijając już, że tak na prawdę komentarz w takiej formie nie trzyma nawet poziomu szmatławego, nawet gdyby niósł ze sobą jakąś prawdę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie