Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Support
saves • 2025-02-03, 19:08
Po niej pewnie Majka Jeżowska.

Ja p🤬lę... Nie mam pojęcia, kto to jest, ale jeśli młodzież słucha takiego gówna, to chyba ma coś nierówno pod sklepieniem.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-03, 20:11 10
E tam, dziaderskie piedolenie, że młodzież teraz taka c🤬jowa, a nie to co kiedyś. Kiedyś był Popek z "p🤬dą nad głową", wcześniej Liroy śpiewał, że "j🤬 mu się chce", a osoby 60+ pamiętają nawet Doktora Hackenbusha i jego "j🤬 cię pies, j🤬a cała wieś". Ten ostatni tworzył jeszcze w latach 80-tych, za smutnej komuny. Więc nic nowego się nie dzieje, zawsze istniała sztuka klozetowa.
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-03, 20:19 5
pazuzu napisał/a:

Gwiazda disco polo... czyli idolka dzesik i Patrycji z małych miejscowości głosujących na pis

Mógłbyś się trochę wyluzować, bo temat nie jest w żadnym stopniu związany z polityką.
Poza tym, ten wykonawca śpiewał piosenkę pod tytułem "j🤬 pis".

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-02-03, 20:22
a są piosenki o aborcji ? "wyskrobie tego bękarta, wywalę to ścierwo do kibla..." itd
Zgłoś
Papix 2025-02-03, 20:23 2
Gdzie jest belzebub i jeźdźcy Apokalipsy się pytam ??!!
Zgłoś
Sztruks 2025-02-03, 20:28 7
To jest dramat! Straszne! Modzi jak gąbka chłoną, to jest celowa zagrywka ✡️👌🏻 żeby zdemoralizować młodych, "Jeśli chcesz pokonać wroga, wychowaj jego dzieci"
Zgłoś
Sidyk 2025-02-03, 20:29
Też bym występował w kominiarce…
Zgłoś
CheeseBeluga 2025-02-03, 20:31 7
nowynick napisał/a:

moda z US i A. Tam 80 procent tych szmat co są na topie "śpiewa" w podobnym klimacie...

Nigger culture. To jedyne co mają. Kultura przestępstw, przemocy, brania narkotyków i wywijanie spasionymi czarnymi dupami. Niestety biała polska młodzież to lubi, bo jest to modne.
Zgłoś
Rutus 2025-02-03, 20:54 7
TwójCzarnyPan napisał/a:

E tam, dziaderskie piedolenie, że młodzież teraz taka c🤬jowa, a nie to co kiedyś. Kiedyś był Popek z "p🤬dą nad głową", wcześniej Liroy śpiewał, że "j🤬 mu się chce", a osoby 60+ pamiętają nawet Doktora Hackenbusha i jego "j🤬 cię pies, j🤬a cała wieś". Ten ostatni tworzył jeszcze w latach 80-tych, za smutnej komuny. Więc nic nowego się nie dzieje, zawsze istniała sztuka klozetowa.

Nie mam jeszcze 60+ ale Mięgwa i Kosa Dr. Hackenbusha zaśpiewam z pamięci.
Zgłoś
pazuzu 2025-02-03, 20:56 1
Dostojny napisał/a:

Mógłbyś się trochę wyluzować, bo temat nie jest w żadnym stopniu związany z polityką.
Poza tym, ten wykonawca śpiewał piosenkę pod tytułem "j🤬 pis".

Chyba mam dobry humor bo przyznam Ci rację 🙂
Zgłoś
kingpaler 2025-02-03, 21:05
pazuzu napisał/a:

Gwiazda disco polo... czyli idolka dzesik i Patrycji z małych miejscowości głosujących na pis

One jeszcze głosować nie mogą , wiek nie puszcza ) , po drugie jeśli chodzi o debilizm to elektorat POPIS ogólnie kocha takie rytmy . Północna Afryka i bliski wschód już wielkim krokiem zacznie wbijać na takie imprezy więc swędziarskie rury wszystko przyjmą .
Zgłoś
chada 2025-02-03, 21:21 5
TwójCzarnyPan napisał/a:

Dokładnie, różnią się tylko brzmieniem i słowami a przekaz mają taki sam więc p🤬lenie jakby kiedyś było lepiej, na weselach podobne przyśpiewki potrafiły i pewnie dalej potrafią latać
Zgłoś
Lukash2107 2025-02-03, 21:33
Kolejny worek na spermę coś udaje że śpiewa
Zgłoś
BambiPMT 2025-02-03, 21:50
TwójCzarnyPan napisał/a:

E tam, dziaderskie piedolenie, że młodzież teraz taka c🤬jowa, a nie to co kiedyś. Kiedyś był Popek z "p🤬dą nad głową", wcześniej Liroy śpiewał, że "j🤬 mu się chce", a osoby 60+ pamiętają nawet Doktora Hackenbusha i jego "j🤬 cię pies, j🤬a cała wieś". Ten ostatni tworzył jeszcze w latach 80-tych, za smutnej komuny. Więc nic nowego się nie dzieje, zawsze istniała sztuka klozetowa.[/quote

Po pierwsze Popek to taka sp🤬olina jak ta mokra Lucyna czy jak jej tam.

A od dr hackenbusha to się odp🤬l i nie porównuj do tego gówna.

Zgłoś
RodrigoCortez 2025-02-03, 21:52
Nie dość że c🤬jowe teksty to jeszcze fałszuje XD
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-03, 21:55
Nie wiedziałem, że Jacek Cygan pisze takie teksty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie