Supra robiąca setke w mniej niż 0 sekund.
Po stracie mniej więcej w połowie dłuści trou widac jak Supara załamuje kontinuum czasoprzestrzenne i znika! Naukowcy z USA i Rosji badając ten film zauwazyli, ze "napinacze" mający problem z osiągnięciem erekcji, po obejrzeniu tego materiału wpadają w dziwny stan nieodpartej chęci podzielenia się swoim niezadowoleniem z jego treści bądź jakości.

Sprawdźmy!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-12-22, 19:26
na kolejnym filmie Supra będzie robiła laskę w mniej niż 0s. Dajcie sobie spokój z takimi wstawkami. Sadyzm -1
Nejm
2011-12-22, 20:27
Mniej niż 0 sekund tzn -1? x_x
dzięki za tak długo opis:D zdążył mi się film załadować.
Tak się zastanawiam czy Oszczerca nie rozumie istoty sarkazmu, czy dokonał sarkastycznej incepcji, tworząc sarkazm w sarkazmie? Ot zawadiaka!
konto usunięte
2011-12-22, 21:53
W takim tempie powinieneś skasować swoje konto na forum Panie TheColt
konto usunięte
2011-12-22, 22:20
mam wrażenie, że połowa nie wie co to sarkazm/ironia
@TheColt
fajny opis i filmik(mogłeś przyciąć początek ;p )
ALTON
a co przez moje prawko też Ci nie staje??
hmmm 18 cm w zwisie...to tłumaczy wszystko
konto usunięte
2011-12-23, 0:51
Ja się nie wypowiadam, czekam na wypowiedź ekspertów na tym forum ?
gumol napisał/a:
Tak się zastanawiam czy Oszczerca nie rozumie istoty sarkazmu, czy dokonał sarkastycznej incepcji, tworząc sarkazm w sarkazmie? Ot zawadiaka!
Tylko ludzie ograniczeni próbują swoje pomyłki maskować wmawiając że to był sarkazm. Każdy może napisać że to był sarkazm. Jak było naprawdę ocenia każdy użytkownik indywidualnie.