Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Surströmming - szybki teścik.
m................1 • 2017-03-04, 22:38
Nie taki Surströmming straszny jak go w internecie przedstawiają. Bez scenariusza, bez montażu - siadłem, otworzyłem i zjadłem. Potwornie słony aczkolwiek ciekawy, reszta puszki się moczy.
Mało sadystyczne, ale pierwszy post
Nie było bo własne.

Zgłoś
igorektgk 2017-03-05, 16:47
BrianGriffin napisał/a:

Co sie wp🤬lasz w cudze życie.

W sumie to macie racje.Nie wp🤬lam się,niech wygląda jak bezdomny rudy z blok ekipy,nie moja sprawa
Zgłoś
t................x 2017-03-05, 17:08
Mors_Nigra napisał/a:

@up, normalni ludzie po tym nie rzygają. Przyaktorzeni c🤬le dla wyświetleń już tak. Pamiętasz filmik koksów jedzących tą rybę? Wszyscy katorzą jak to śmierdzi na kilometr, jakie to paskudne. Gdzieś pod koniec podchodzi córka jednego z nich i mówi, że nic nie czuć. NIC K🤬A. Jaraj się fejkami dalej.

weź no to sobie kup i sprawdź.
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-03-05, 17:34
@up, nie będę kupował ryby w puszce za 100zł, jeszcze nie zdurniałem.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
P................s 2017-03-05, 19:58 1
Polecam na kanapce z majonezem i cebulą. Smakuje zajebiście
Zgłoś
Kuterp12 2017-03-06, 7:59
Za "wziąść" nie szanuję.
Zgłoś
dth 2017-03-06, 20:31 1
Hehe, ale z Was żałosne p🤬dy są ludzie. Koleś wrzuca materiał własny a wszyscy mu jadą jakby kompleksy mieli. A to że wada wymowy, a to że ubranie nie takie, a to że włosy długie albo że broda. Jesteście zj🤬i. A materiał spoko, właśnie zastanawiało mnie czy ten "przysmak" to rzeczywiście taki obleśny, czy wszyscy w internetach przesadzają i widzę że miałem rację.
Zgłoś
lewoskrzydlowy 2017-03-07, 1:28 1
Kupiłem, próbowaliśmy to zjeść - nie da się.

J🤬o to tak, że smród zamyka oczy. Mimo mrozu, paw poleciał w moment.
Jak ktoś to przy mnie zje to jest przekozakiem. Mówcie sobie co chcecie, ale moim zdaniem tego się nie da wp🤬lić.
Zgłoś