Takie tematy maja ten plus ze od razu widac kto tu jest czerwony i z mila checia wylizal by kacapowi czerwona srake.
Przej🤬e ze w kraju ktory toczy wojne z Rosja od zarania dziejow jest tyle rusofilow.
Nie chciałbym ci rozwalać narracji, ale zdajesz sobie sprawę, że można jednocześnie nie lubić i kacapów i banderowców?
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Wiesz co to jest lina frontu? Jebac palestynczykow. Arabskie karaluchy nalezy na zmiane wyplacac raz fosforem raz napalmem.
Wiewór: jeden z ostatnich lewackich obrońców banderowego gówna i nacjonalistycznych żydków. Uśmiechaj się szeroko, bo to z was się dziś śmieje społeczeństwo. Wystarczyło poczekać i większość przejrzała na oczy, tylko lewactwo brnie dalej w tą propagandową narracje!
Nie chciałbym ci rozwalać narracji, ale zdajesz sobie sprawę, że można jednocześnie nie lubić i kacapów i banderowców?
Nie mozna bo wrog mojego wroga jest moim przyjacielem.
[ Dodano 2025-01-18, 12:02 ]
Wiewór: jeden z ostatnich lewackich obrońców banderowego gówna i nacjonalistycznych żydków. Uśmiechaj się szeroko, bo to z was się dziś śmieje społeczeństwo. Wystarczyło poczekać i większość przejrzała na oczy, tylko lewactwo brnie dalej w tą propagandową narracje!
Wiekszosc spoleczenstwa jest glupia.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Nie mozna bo wrog mojego wroga jest moim przyjacielem.

Na szczęście nie tacy jak ty będą decydować, czy ktoś może czy nie może lubić stepowej dziczy ze wschodu.
podpis użytkownika
Na szczęście nie tacy jak ty będą decydować, czy ktoś może czy nie może lubić stepowej dziczy ze wschodu.
Stepowa dzicz to sa kacapy misiu. Dzikusy skoosnokie jaskiniowcy ktorzy wyszli z ziemianek i ruszyli na zachod dreczyc ludzi cywilizowanych.
To sa wasi przyjaciele konfiarskie malpy.
Na szczescie poprzedni i obceny rzad uznaly ukraincow za sojusznikow a orkow za wrogow.
Takze c🤬ja macie do gadania.
Nigdy ork nie wejdzie do Polski czerwnoarmisto.
podpis użytkownika
Stepowa dzicz to sa kacapy misiu. Dzikusy skoosnokie jaskiniowcy ktorzy wyszli z ziemianek i ruszyli na zachod dreczyc ludzi cywilizowanych.
To sa wasi przyjaciele konfiarskie malpy.
Na szczescie poprzedni i obceny rzad uznaly ukraincow za sojusznikow a orkow za wrogow.
Takze c🤬ja macie do gadania.
Nigdy ork nie wejdzie do Polski czerwnoarmisto.
Czerwonoarmista, to cię lewacka larwo spłodził.
Nienawidzę ruskiej dziczy tak samo jak ukrów. Dla mnie to jedno gówno, j🤬e homo sovieticus, ale jak widać niektórzy idioci nie są w stanie przyswoić, że ktoś może mieć taki stosunek do tych nacji. We łbach takich jak twój jest przełącznik "lewo/prawo", gdzie albo kochasz ukrów i nienawidzisz ruskich, albo kochasz ruskich i nienawidzisz ukrów

Nawet mi ciebie k🤬a nie żal.
I zobaczymy jak na tym sojuszu wyjdziemy, kiedy obsługujące dwa narody NFZ i ZUS p🤬lną na amen.
podpis użytkownika
Czerwonoarmista, to cię lewacka larwo spłodził.
Nienawidzę ruskiej dziczy tak samo jak ukrów. Dla mnie to jedno gówno, j🤬e homo sovieticus, ale jak widać niektórzy idioci nie są w stanie przyswoić, że ktoś może mieć taki stosunek do tych nacji. We łbach takich jak twój jest przełącznik "lewo/prawo", gdzie albo kochasz ukrów i nienawidzisz ruskich, albo kochasz ruskich i nienawidzisz ukrów
Nawet mi ciebie k🤬a nie żal.
I zobaczymy jak na tym sojuszu wyjdziemy, kiedy obsługujące dwa narody NFZ i ZUS p🤬lną na amen.
Mam wyj🤬e na ukrow tak jak i na wszystkich. Faktem jest ze kazdy kto nap🤬la orka jest dla mnie sojusznikiem.
Zus jest od zawsze bankrutem i zyje dzieki kroplówkom ze skarbu panstwa.
Ukraincy pracuja i dokladaja do budzetu. Bez nich gospodarka by jebla.
podpis użytkownika
Mam wyj🤬e na ukrow tak jak i na wszystkich. Faktem jest ze kazdy kto nap🤬la orka jest dla mnie sojusznikiem.
Zus jest od zawsze bankrutem i zyje dzieki kroplówkom ze skarbu panstwa.
Ukraincy pracuja i dokladaja do budzetu. Bez nich gospodarka by jebla.
Każdy? W latach 40-tych ubiegłego wieku miałbyś ciekawych sojuszników

Skoro ZUS jest bankrutem, to może lepiej go k🤬a nie dobijać wypłacaniem socjalu obcokrajowcom, którzy nie płacą składek i nie żyją w Polsce.
Gospodarka by jebła? Matko kochana, jak my sobie do tej pory radziliśmy bez tych pracujących ukraińców...

podpis użytkownika
Każdy? W latach 40-tych ubiegłego wieku miałbyś ciekawych sojuszników
Skoro ZUS jest bankrutem, to może lepiej go k🤬a nie dobijać wypłacaniem socjalu obcokrajowcom, którzy nie płacą składek i nie żyją w Polsce.
Gospodarka by jebła? Matko kochana, jak my sobie do tej pory radziliśmy bez tych pracujących ukraińców...
Nikt kto nie płaci składek nie dostaje świadczeń. To są kłamstwa czerwonych larw z konfy.
Wolał bym iść z Hitlerem niż z komuchami.
podpis użytkownika
Nikt kto nie płaci składek nie dostaje świadczeń. To są kłamstwa czerwonych larw z konfy.
Tak tak, oczywiście kłamstwa

I wcale banderowcy nie przyjeżdżają się do nas leczyć za free.
Wolał bym iść z Hitlerem niż z komuchami.
A to dziwne, bo ciebie jako lewaka powinno ciągnąć do macierzy

Osobiście to wolał bym nie iść z żadnymi sk🤬ysynami, ale może ja jakiś nietypowy jestem.
podpis użytkownika